Не случайно на англ. фешън означава стил, маниер. Затова се дразня, че в бг навлезе определение ~фешънка~- те подражават, а същността на думата е да си верен с оригинала на собствените ти разбирания за облекло.... Fesho ако има собствен стил и маниери просто...нз ама тогава аз съм марсианка
Колкото до термина "фешънка", за мен те излагат на показ едно ужасно гротескно и "серийно" разбиране за мода,което всъщност си е подражание За един човек е важно да има собствен стил, с който да се отличава от другите...Но под думата стил нямам предвид само облекло...имам предвид също така и начин на държание...маниери като щеш...а я погледни тоя Fesho...за какви "маниери" и "добро държание" говорим тука...ами за някакви провинциални и прости...селски като щеш...просто нямам думи а ти fesho, ако обидиш още веднъж, което и да било момиче, изказало мнение, подобно на моето...просто ще ти разкатая майката...спри да пишеш тук, за да не си го получиш... и да, ще дойда лично при теб и ще ти кажа в очите точно какво мисля...просто не се страхувам да казвам истината, колкото и жалка да е тя, още по-малко на утрепки, които не заслужават да живеят дори, като теб