Цитирай Първоначално написано от Fesho
Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
ше си пи6ем у форума колко си искам и 6е ви храна колкото реша само 6е глеа6 и 6е се 4уи6 кфо да кае6 и 6е пи6ете философии тука дет нема ви го про4ета 6от ни6то смислено няма в тях дори немое6 храни6 като хората
и с 2 реда по скайпа 2мата админи са ми от най-добрите приятели не ме карайте и да ви търса ай пи тата да ви намера къде сте и да ви изгорим мизерните апартамен4ета и ли4но 6е викна моми4е да те бие после да не казва6 4е бия моми4ета....и+ тфа дори ве4е нема да вижда6 форума който е целия ти живот 6от не ми е проблем да ви баннат си4ки тфа е най лесното освен 4е 6е ви намера...6от като глеам мн сте смели и 6е ми разкатае6 майката ама у съни6тата ти 6е виим тая събота пак дали 6е дое някой
6to ne mi otgovarq6 are kaji mi ne6to za tfa det pisah kfo ne smee6 ili ne znae6 kfo li
шот си некфа сдухана кифла дет филосоства по сека тема ама мненията са ти яко сме6ни няма кфо да покажа по тях освен да им се смея и за тфа въобще и не ги 4ета
hah otde zn 4e sum sduhana? a pa za kifla mi ne ne sum kolkoto do tebe prosto ako te vida nqkude 6e te pre4ukam na kuf mi se prai6 sduhaniq si ti nekuf det hodi s ebati samo4ustvieto a ot kude go vadi6 neznam prosto namali go 6ot ako ne go naprai6 6e te hvanat nqkoi den da te pre4ukat nqkude povqrvai mi znam za takuf slu4ai az 6e se nakefa de ma ti go kazvam na tebe! A kolkoto do tfa prosto ne si poznal s koi da se zaqjda6 pedal mazen, otvratitelen si i naprao mi stava gadno kat ti vida snimkite za tfa prosto are da ne mi govori6 taka 6ot az ako po4na prosto..6e ti se stujnii jivota ako te vida nqkude... sranm me e 4e govori6 bg
ше ти еба майката ако те вида некъде ве
майка ти да умре дано 6ибана скапана кирлива умрела да умре6 отт рак на гърдата и после 6е се обръщаш у гроба и само 6ти пикам на ков4ега пи4ка ти лелина миризлива селска целото ти семейство да ви блъсне тир
КАТО МЕ ВИДИ6 6Е МИ СЕ СТЪЖНИ НА КУРА ОТ МНОГО ЛИГАВЕНЕ 6Е МИ ГО ЛИГАВИ6 ДОКАТО НЕ УМРЕ6
alele sry ma ne se sdurjam! Mersi za komentar4eto be6e hiper umno. Prosto se vuzhi6tavam na tfa kolko si umen! trqa i az da stana kat tebe! a kolkoto do tfa sus semeistvoto mi ne si dostoen dori da gi spomenava6 taka 4e.. mul4i! i are pls spri s tiq umni komentari napi6i ne6to tupo 4e 6e umra ot zavist! \/ \/