- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
ми чи какПървоначално написано от hooliganka89
![]()
ти пък ще казваш кой да живееПървоначално написано от Emo Doll
![]()
много си ми смешна с философските си разсъждения...
сериозно
ама айде нали си много различна
/а всъщност като ти гледам снимките изобщо не си/
остай ги тия те са много прости хахаха
Първоначално написано от Fesho
![]()
![]()
![]()
![]()
6to ne mi otgovarq6 are kaji mi ne6to za tfa det pisah kfo ne smee6 ili ne znae6 kfo li
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Ебаси и тъпата тема!!!![]()
![]()
ааа не няма такива хора чесно маина .... чак толкос лигави и ограничени ...не не няма маина ..тва не е истина , не може да има такива хора. ..... просто не ! няям тарпение да ме баннат от форума ... ! просто ....чакам го ... самявам се че админите на форума са такивао лигофрени като тебе ....
просто тая тема ше се радвам да бъде заключена поне вече няма да има къде да изливаш комплекси ... аиииииииииии !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Смешни сме "вече", така ли?!?!? А ти си смешен още откакто се регистрира тук... и не си преставал да бъдеша и съм убедена , че не биеш момичета...просто защото не можеш
а май много ти се иска, а?!?!? ама нема да те огрее да знаеш
пфф...сдухвай се от тук, като не искаш...ще те принудя
айде в събота да не е в амор, че нещо ми е жалко да ходя в такива чалгаджийски дискотечки...айде в някоя друга да се разбереме, а?!?!? нали искаше да ти кажа какво мисля за теб, право в очите...е ще го направя
![]()
aaaaaaaaahahahaha супер зле си брат ....една маимуна е по-умна от теб , всъщност да не обиждаме маимунките те са доста интелигентни животинки ....теб мозака ти е в друго измерение ....тва софия верно е голямо село !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
hah otde zn 4e sum sduhana? a pa za kiflaПървоначално написано от Fesho
mi ne ne sum kolkoto do tebe prosto ako te vida nqkude 6e te pre4ukam na kuf mi se prai6
sduhaniq si ti
nekuf det hodi s ebati samo4ustvieto a ot kude go vadi6 neznam prosto
namali go 6ot ako ne go naprai6 6e te hvanat nqkoi den da te pre4ukat nqkude povqrvai mi znam za takuf slu4ai
az 6e se nakefa de ma ti go kazvam na tebe! A kolkoto do tfa prosto ne si poznal s koi da se zaqjda6 pedal mazen, otvratitelen si i naprao mi stava gadno kat ti vida snimkite za tfa prosto are da ne mi govori6 taka 6ot az ako po4na prosto..6e ti se stujnii jivota ako te vida nqkude...
![]()
![]()
![]()
sranm me e 4e govori6 bg
![]()
Оф, Фешо, не разбра ли, че не си интересен? Ще се биеш, ще правиш каквото там, ама само го пишеш, нали? И ние го пишем (аз мога и да направя, това, което пиша, обаче не съм от София.) ама и ти го пишеш. Като си толкова боен, аре ела да те видим, бе (аз не мога да дойда, понеже ми е далече, пък не съм толкова голяма, за да ходя до София сама. Пък родителите ми няма да се навият, да ходим до София, само, за да набия някакъв простак, дето се има за голямата работа). Много ли ще си боен.
А сега, понеже разбрах, че не можеш да четеш много, ще ти напиша кратко и ясно, това, което мисля за тебе: Тъп фешънски простак! Ей това си ти.
P.S Отново паднах на нивото на фешъните, чрез заплахи и обиди, ама то по друг начин може ли да се общува с такова говно?!
P.S2 Извинявам се за глупостите, които съм писала
омг ....отиам да повърна .. баси отчаяния ...Първоначално написано от Fesho
aleleПървоначално написано от Fesho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sry ma ne se sdurjam! Mersi za komentar4eto be6e hiper umno. Prosto se vuzhi6tavam na tfa kolko si umen! trqa i az da stana kat tebe!
a kolkoto do tfa sus semeistvoto mi ne si dostoen dori da gi spomenava6 taka 4e.. mul4i! i are pls spri s tiq umni komentari napi6i ne6to tupo 4e 6e umra ot zavist!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
ей фешънски олигофренчо, не ме заплашвай, нито мен, нито другите момичета от форума, че ще ти се стъжни...и не ти си човека, който ще ми казва дали имам приятели или не...може да имам 10 истински приятели на кръст, ама както казах вече са истински!!! ти сигурно си мислиш, че целият квартал, цялото даскало са ти приятели...еее да ама не...аз поне на тази възраст съм отсяла истинските си приятели от фалшивите...а ти и на 50 като щеш да си...все акъла ти ще е като на 3-годишно детенце със селски /уупс обидих селяните/ манталитет...
Просто ако видя още един коментар за мен, за идиотка, за Just`another`kid или за dan4ety ще ти се стъжни, просто ще ти разкатая майката...и да, ще дойда в събота на билетния, само гледай да не сдухаш от страх![]()
Абе вие на осъзнавате ли, че този човек в момента ви върти на малкия си пръст и не знам и аз през къде му е за вас! Защот толкова се връзвате. Той иска дави ядоса и го прави (и то без никакви проблеми доколкото виждам)...
И защо слагате всички хора, които се обличат по даден начин в един кюп... Да има супер тъпи и смотани фешъни, има и тъпи и смотани метали, има и тъпи и смотани чалгари... това какъв е един човек не зависи из цяло от начина, по които се облича, не мислите ли?
Това да се псувате на "майки" и да си повтаряте по 51834957 пъти на страница, колко е тъп, грозен, смешен, жалък и т.н. човекът, с когото спорите няма да доведе до нищо, нито някой ще надделее, нито някой ще се примири с думите на отсрещния и ще ги приеме!
Да нападате някой, за това че има (или няма, не знам) пари или за това, че слуша дадена музика, или за това, че се облича по един или друг начин е супер глупаво. А това дали човек е такъв за какъвто ви се представя, не е ваша работа! Той има пълното право да показва някаква част от себе си или дори да ви излъже, защото замислете се... перфектни ли сте вие, че да съдите другите? Ваша работа ли е, какво говори и прави някой, който с нищо не ви е длъжен? Все пак не сме в селската кръчма, че да обсъждаме и критикуваме хората. Замислете се и за това, че ВСЕКИ има право на мнение и на личен избор! Престанете да се месите в нещата на другите хора и ги оставете на мира, просто е безмислено!!! (ОТНАСЯ СЕ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ!)
Благодаря, на който е отделил време да прочете това!
Да, засягат я...проблем?!?!? И мен ме засягат...ние може да "философстваме", ама пак по-добре отколкото да ръсим псувня след псувня като него...Fesho, май ти се изчерпа богатият речник на псувни, а?!?!? Нещо почна да ги повтаряш с всеки твой нов постПървоначално написано от varnen4e
![]()
Ние не го съдим за това, че се облича по едикакъв си начин, а за това, че е комплексирано пуберче, което освен да псува друго май не знаеПървоначално написано от varnen4e
И я пак ако обичаш прегледай постовете и тогава кажи кой псува на майка и кой не
![]()
Имам проблем, да... но не съм от хората, които ще се разправят по форумите. Ще те подмина, като поредната селска пръчка, която е толкова комплексирана, че приема един обикновен въпрос едва ли не като заплаха и в стремежа си да не й падне реномето (като че ли има на къде) веднага подмята фраза като "Проблем?!?!?!?" , за да може съфорумниците (на по 12-13 години) да се кефят на това, колко е отворена и да им се вдига в очите.Първоначално написано от Emo Doll
А относно теб "мацка", искам да ти кажа, че за 1/2 от псувните, които ви удари този човек е напълно прав!!! За другата 1/2 нямам сигурна информация!
хахаха...а ти една дума я приемаш направо все едно, че съм те обидила със сто...нямам нищо против теб, ама против Fesho определено имам...Първоначално написано от varnen4e
![]()
Варненче, ние ли псуваме като насрани? Ние ли заплашваме "аре елате на Амор в събота ... бля бля"? Ние ли проклинаме, от типа "ще се обръщаш в гроба, ще ти пикая на гроба, да умреш еди си как, майка ти да умре еди си как"? Ние ли?! Прочете ли ВСИЧКО, което сме си писали с това неземно същество (в момента обиждам неземните същества, но ... )? Аз не го обиждам, защото има пари (всъщност, той собствени няма, но това няма да го коментирам, защото просто стана досадно. Пък и за мене парите не са от значение, все пак парите са просто средство за преживяване, което, в последните години, получи много голяма стойност.), не го обиждам, защото слуша дадена музика (не знам каква музика слуша), не го обиждам, защото се облича по еди си какъв начин (не знам как се облича). Обиждам го, защото просто не може да се издържа. Пък по друг начин с такова нещо, като него, освен с обиди, не може да се говори, защото каквото и да напишем той все ще напише "да ти е*а майката, ще ми лижеш к*ра". Аз да съм казала, че съм перфектна? Някой да е написал, че е перфектен? Не, нали? Никой не му е казвал как да се облича, какво да слуша, как да се държи. Просто той се държи селски и това не може да се промени (човек не може да промени държанието на друг
) Не се опитвам да си наложа мнението за фешъните. Просто, той започна да обижда, да псува и да проклина, защото сме казали, че фешъните са тъпи. И, с риск да прозвуча като 2 годишно дете, той започна (това наистина прозвуча доста детски
![]()
) ...
Какво мислите за Emo и Scene?!?
SsLaDi4kOTo0_Elly
Да ти кажа,че съм много съгласна с теб...и се пак що не спрете наистина.И да де нареждате,и да се псувате,и да се правите на големите биячи-просто няма смисъл...Нареждате се във форум и чесно да ви кажа,че аз просто умрях да се смея и да ви гледам сейра...просто едно ОМГ да ви кажа...ае ся е момента да почнете да нареждате и мен..Първоначално написано от varnen4e
Just haters make me famous! εĭз
Има мн такива теми.Ни мое ги разбереш тия фешъни.ИЗЧАДИЯ!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
3-4 пачи ааааааааахахахахаххаха ...... казвам го за пръв път , може би и за последен в безсмисления си живот Не си ми на нивото брат.....просто държиш се като децата от 6-7 клас...интелекта ти е супер нисък ...разбираш ли ?! вобще разбираш ли кво ти пиша не ми е ясно ...можеш ли да четеш ?! не не ти си толкова ама толкова тъп че на конкурс за тъпи няма да си на първо място ....супер зле си !
Не, не ти разбираш ли че на тест за интелигентност една маимуна ше има повече ве човек , ти разбираш ли го тва....?! ти вобще можеш ли да разбереш нещо което е повече от 1 дума ?! ....смятай щом аз го казвам дето съм хипер тъпа...смятай кво е твоето ниво .... и кво , и кво ако ме набиеш кво ше стане според теб? да не би да поумнееш , не брат ти си толкова ама толкова зле че нз кво може да те оправи ... и какво като набиеш някой , по умен ли ставаш ...кво ?! не разбираш ли че точно заради тва мислене и тоя нисък интелект супер мно ненавиждам тея фешъни .....и кво Ок набиваш някой и кво става?! тва някво доказване колко си умен , смел .... или просто просташка постъпки..ти знаеш ли че те съжалявам е чоек ..мъчно ми е за теб , мъчно ми е за твойте родители....сещаш ли се, че човек с една маимуна по-интелигентен разговор ще води от колкото с теб е...не мога да ти опиша колко ми е мъчно за теб ..че дори не виждаш колко си смешен ....