Първоначално написано от
varnen4e
Абе вие на осъзнавате ли, че този човек в момента ви върти на малкия си пръст и не знам и аз през къде му е за вас! Защот толкова се връзвате. Той иска дави ядоса и го прави (и то без никакви проблеми доколкото виждам)...
И защо слагате всички хора, които се обличат по даден начин в един кюп... Да има супер тъпи и смотани фешъни, има и тъпи и смотани метали, има и тъпи и смотани чалгари... това какъв е един човек не зависи из цяло от начина, по които се облича, не мислите ли?
Това да се псувате на "майки" и да си повтаряте по 51834957 пъти на страница, колко е тъп, грозен, смешен, жалък и т.н. човекът, с когото спорите няма да доведе до нищо, нито някой ще надделее, нито някой ще се примири с думите на отсрещния и ще ги приеме!
Да нападате някой, за това че има (или няма, не знам) пари или за това, че слуша дадена музика, или за това, че се облича по един или друг начин е супер глупаво. А това дали човек е такъв за какъвто ви се представя, не е ваша работа! Той има пълното право да показва някаква част от себе си или дори да ви излъже, защото замислете се... перфектни ли сте вие, че да съдите другите? Ваша работа ли е, какво говори и прави някой, който с нищо не ви е длъжен? Все пак не сме в селската кръчма, че да обсъждаме и критикуваме хората. Замислете се и за това, че ВСЕКИ има право на мнение и на личен избор! Престанете да се месите в нещата на другите хора и ги оставете на мира, просто е безмислено!!! (ОТНАСЯ СЕ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ!)
Благодаря, на който е отделил време да прочете това!