Варненче, ние ли псуваме като насрани? Ние ли заплашваме "аре елате на Амор в събота ... бля бля"? Ние ли проклинаме, от типа "ще се обръщаш в гроба, ще ти пикая на гроба, да умреш еди си как, майка ти да умре еди си как"? Ние ли?! Прочете ли ВСИЧКО, което сме си писали с това неземно същество (в момента обиждам неземните същества, но ... )? Аз не го обиждам, защото има пари (всъщност, той собствени няма, но това няма да го коментирам, защото просто стана досадно. Пък и за мене парите не са от значение, все пак парите са просто средство за преживяване, което, в последните години, получи много голяма стойност. ), не го обиждам, защото слуша дадена музика (не знам каква музика слуша), не го обиждам, защото се облича по еди си какъв начин (не знам как се облича). Обиждам го, защото просто не може да се издържа. Пък по друг начин с такова нещо, като него, освен с обиди, не може да се говори, защото каквото и да напишем той все ще напише "да ти е*а майката, ще ми лижеш к*ра". Аз да съм казала, че съм перфектна? Някой да е написал, че е перфектен? Не, нали? Никой не му е казвал как да се облича, какво да слуша, как да се държи. Просто той се държи селски и това не може да се промени (човек не може да промени държанието на друг ) Не се опитвам да си наложа мнението за фешъните. Просто, той започна да обижда, да псува и да проклина, защото сме казали, че фешъните са тъпи. И, с риск да прозвуча като 2 годишно дете, той започна (това наистина прозвуча доста детски ) ...