- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПпФфф... шибаните фешани?
3-4 пачи ааааааааахахахахаххаха ...... казвам го за пръв път , може би и за последен в безсмисления си живот Не си ми на нивото брат.....просто държиш се като децата от 6-7 клас...интелекта ти е супер нисък ...разбираш ли ?! вобще разбираш ли кво ти пиша не ми е ясно ...можеш ли да четеш ?! не не ти си толкова ама толкова тъп че на конкурс за тъпи няма да си на първо място ....супер зле си !
Не, не ти разбираш ли че на тест за интелигентност една маимуна ше има повече ве човек , ти разбираш ли го тва....?! ти вобще можеш ли да разбереш нещо което е повече от 1 дума ?! ....смятай щом аз го казвам дето съм хипер тъпа...смятай кво е твоето ниво .... и кво , и кво ако ме набиеш кво ше стане според теб? да не би да поумнееш , не брат ти си толкова ама толкова зле че нз кво може да те оправи ... и какво като набиеш някой , по умен ли ставаш ...кво ?! не разбираш ли че точно заради тва мислене и тоя нисък интелект супер мно ненавиждам тея фешъни .....и кво Ок набиваш някой и кво става?! тва някво доказване колко си умен , смел .... или просто просташка постъпки..ти знаеш ли че те съжалявам е чоек ..мъчно ми е за теб , мъчно ми е за твойте родители....сещаш ли се, че човек с една маимуна по-интелигентен разговор ще води от колкото с теб е...не мога да ти опиша колко ми е мъчно за теб ..че дори не виждаш колко си смешен ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....