Цитирай Първоначално написано от varnen4e
Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
Цитирай Първоначално написано от varnen4e
Цитирай Първоначално написано от Fesho
мани опасна е тука некфи тестове за интелигентност май има6е такоа предаане преди некфи маймуни а у лелеле стра6на си...нали 6техте ме биете са па викате 4е с тфа не се поумнява леле
Ако бях на твое място не бих се занимавала, честно... В смисъл... не м е интересуват комплексите на другите момиченца, които си купуват гримове от по левче и мразят хората с пари и т.н... Абе мани...
I kfo kat si kupuvame grimove po lev4e? Tfa pravi li ni po-malko hora? Ne mrazq horata s pari,drazna se na samo4uvstvieo koeto imat se edno pritejavat sveta 6tom imat pari! Te ne sa pove4e ot nas-"tiq det si kupuvat grimove za po lev4e",s pari ili bez pari si4ki sme hora! I tupoto e 4e prekalqvate s tova 4e imate pari! E tfa mi e problema s nego-samo4uvstvieto! Osuznai se brato,ne pritejava6 sveta,pritejava6 prosto mnogo pari tfa ne te pravi po-vajen ot nas!!!!
Ти, ако нямаш самочувствие аз си имам, и не ти говоря за това, дали съм повече от тебе или не, но определено за разлика от вас си знам цената.... Тва че половината сте някви смачкани имитаторки, без самочувствие, не значи, че и другите не трябва да имат такова. И престанете да говорите за това, че хората, които имат повече възможности се мислят, за велики и разни такива, защото не е така, това колко ми струват дрехите например не е твоя работа, щото мога да ти кажа, че и аз съм влизала в магазини, в които дунките са по 70 лв. например и не се срамувам от това!
em da ti kaja az sum vlizala v magazin kudeto dunkite sa 30 leva taka 4e ne mi govori. A i ne 4e nqmam samo4uvstvie naprotiv imam ama ti kazvam 4e me drazni na fesho samo4uvstvieto do nebeto tfa mi e problema s nego 1 e da ima6 golqmo samo4uvstvie tfa e hiper vajno ama da sedi6 i da si nalaga6 mnenieto i da psuva6 si4ki 6ot ne mislqt kat tebe. Toi si go za6titava super ama 6to ni psuva uj si4ki vikat 4e seki si ima pravo na mnenie mi ok,ima si mnenie da se maha ot toq forum s nego ne da sedi i da ni psuva!