Първоначално написано от
Just`another`kid

Първоначално написано от
varnen4e

Първоначално написано от
Fesho
мани опасна е тука некфи тестове за интелигентност май има6е такоа предаане преди

некфи маймуни а у лелеле стра6на си...нали 6техте ме биете са па викате 4е с тфа не се поумнява леле

Ако бях на твое място не бих се занимавала, честно...

В смисъл... не м е интересуват комплексите на другите момиченца, които си купуват гримове от по левче и мразят хората с пари и т.н... Абе мани...
I kfo kat si kupuvame grimove po lev4e? Tfa pravi li ni po-malko hora? Ne mrazq horata s pari,drazna se na samo4uvstvieo koeto imat se edno pritejavat sveta 6tom imat pari! Te ne sa pove4e ot nas-"tiq det si kupuvat grimove za po lev4e",s pari ili bez pari si4ki sme hora! I tupoto e 4e prekalqvate s tova 4e imate pari! E tfa mi e problema s nego-samo4uvstvieto! Osuznai se brato,ne pritejava6 sveta,pritejava6 prosto mnogo pari tfa ne te pravi po-vajen ot nas!!!!

Ти, ако нямаш самочувствие аз си имам, и не ти говоря за това, дали съм повече от тебе или не, но определено за разлика от вас си знам цената....

Тва че половината сте някви смачкани имитаторки, без самочувствие, не значи, че и другите не трябва да имат такова. И престанете да говорите за това, че хората, които имат повече възможности се мислят, за велики и разни такива, защото не е така, това колко ми струват дрехите например не е твоя работа, щото мога да ти кажа, че и аз съм влизала в магазини, в които дунките са по 70 лв. например и не се срамувам от това!