Истинските ценители на модата - идивидуални стилове чрез които хората прожектирът характера и интересите си, биха възприели всякакви различни стилове от елегантно до Рок & Рол, как може някои от вас да седите и да пишете редове които се състоят от какви били металите и емотата какви хора били как всеки ги мразил.. Това е ужасно ограничето, по дяволите удължети си хоризонтите на перспектива ви, живееме във свят във които има толкова много различни стилове музика, филми, изскуство, стилове на обличане и най-вече хора.

Като бях малка и аз винаги харесвах комерсиалната мода и всикчо което всеки носеше и аз това исках да носа и си купувах, но с времето наистина много се интересувах от мода - от истинската мода, от дизайнерите и колекциите им, от модата през годините и от различните стилове и ми отвори очите към неща като фотография , изкуство и различни култури.

И сега като видя хора които се обличат различно и ексентрично или със даден стил се изумявам и наистина го намирам интересно и да ви кажа се възхищавам на хора които се обличат по различен начин от другите защото не всеки би се осмелил.