Цитирай Първоначално написано от varnen4e
Цитирай Първоначално написано от Fesho
Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
Еми не са хубави. Да не говорим, че първата даже не се е и гримирала добре. И лично според мен без грим ще бъде едно съвсем нормално и хубаво момиче. Сега ебати не може да сложиш такова отвратително розово, при условие, че не ти отива...
Точно това е проблема, че повечето момичета, наричащи се 'курвиииии' имат претенции за красота, а в същото време като слагат грим не се съобразяват с тена си, формата на лицето, дали е ден или нощ и къде отиваш... дали на училище, на работа, на дискотека... ей с такива дребни неща трябва да се съобразиш. Лошото е, че не само момичетата го правят това. А и големи жени.
Лошото е, че повечето (не казвам всички, а повечето) не могат и да си комбинират дрехите. И най-често се получават смразяващи комбинации...
да, права си, определено но второто, като му разгледате и другите снимки, не само главната му /която наистина не е от най-хубавите / ще се убедите, че дори и да не си е сложило 100 тона грим, е някак си естествено...излъчва поне мъничко чар...а за първото просто нямам думи пък и оная ще ми вика, че съм била злобна...пффф...това, че изказвам мнение, различно от твоето, не означава, че съм злобна...щом ти харесваш като външен вид такива курволяци, значи ти също си част от тях /това е за Taste The Rainbow/ не съм сигурна даже и дали се пише така, толкова си ми нещожна, че даже не си и направих труда да ти запомня ника
пак за оная дето опитва дъгата
aве 4ета ти мненията 4ета ти ги и просто си ми ацки сме6на ти не тряя и да те коментират ти си некфо малко курвенце на 13 години още сиг нема6 цикъл и си предлагате в между4асиета да си станете гаджета :Д е такиа деца не тряя им се дава достъп до интернет 6от ...сестра ми е на 12 и за тфа оттам си праа извода ти си по зле и от нея бати смеха некфо малко сдухано ланце тука се праи на голема :Д:Д:Д: кой знае кфа си сме6на о6те и недоразвита то се вижда от писането ти 4е си мн назад о6те

Браво, готин, нареди ги всичките... Е такъв мъж си търся...

П.П.- Ще си остана с търсенето май...
хах нали съм ти убещал 4е 6е се оженим :P
ама ти не ми даде скайпа ти