- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли истински приятели?
Вярвате ли че има така наречените истински приятвли?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
mi ima istinski priqteli no se broqt na prasti koeto e mnogo ot4aiva6to.pone za men.
Има разбира се.
Както и аз съм истинска приятелка на приятелите ми, които обичам.
Има истински приятели!!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
никога не знаеш кой ще ти забие нож в гърба...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Има, да.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Абе,пич,к'во стана с теб и това,че ваще те бяха изгонили бяха ти дали 100лв или нещо такова и те бяха оставили на произвола на съдбата?Помня,че имаше няква таква тема...Първоначално написано от style_hip_hop
Ясно![]()
Да!Разбира се,че има истински приятели,но те са доста малко.Все пак съм на принципа,по-добре да има 2-ма 3-ма човека,на които дда можеш да разчиташ,отколкото да дружиш с големи компании,чиито членове уж ти се пишат за приятели,а като стане нещо с теб даняма кой да ти попаде ръка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Има. В огъня ще вляза за тях.
Собственост на Canis_Dirus
Има![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Ако имаше истински приятели, щеше да знаеш, че колкото по-малко са, толкова по-добре. "Който е приятел на всички, не е приятел на никого"Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Съгласна съм с максимата, но все пак държа авторът да дефинира "истински".Първоначално написано от `Death`Whore``
За мен приятелят е човек, който те обича и когото ти обичаш. Не е нужно той да се влачи след теб и да е винаги до теб. С моята приятелка се виждаме веднъж на 3 месеца...е, случва се и да се видим няколко пъти за 1 месец, но това се случва рядко...и пак смея да я нарека свой приятел.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Такова нещо не съществува.....Приятелствот е само понятие за взаимоотношения със взаимна или едностранна изгода........
не мисля, че има истински приятели, то ако съществува такова "същество"... хм, тва са изключения...![]()
Приятелството е двустранна "дисциплина".
Смело заявявам, че съм страхотна приятелка, въпреки егоистичната си природа.
Да, по моето определение, съществуват "истински" приятели. Това са хората, които познаваш изцяло, в чиито ръце би поверил живота си, с които би споделил най-съкровените си вълнения...
Хора, които дори да си тръгнат... се връщат обратно.
Има.Шепа хора са,но има![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не. Но ако ти нищо не правиш за приятеля си недей да очакваш той да прави нещо за теб.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Жалко е, че има хора, които не познават истинското приятелство и не вярват в него. Един подобен свят е наистина много самотен. Истински приятел е този, който дава всичко за теб и знае, че ти би направил същото за него. Както каза Дет Хор, не е нужно да сте всеки ден заедно, да сте като дупе и гащи и т.н. Не е нужно и да сте от един и същи пол... не е нужно да сте на еднаква възраст, от една компания, от един град... от една държава.Сродна душа може да се намери навсякъде... и пожелавам на всички да намерят своята - това е най-прекрасното нещо в живота.
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз имам една,единствена приятелка в пълния смисъл на думата.И се радвам че имам,такъв страхотен човек,който винаги е до мен и ми помага!![]()
Ами да имам две ....но напоследък се самнявам за едната ....направо толкова нерви ми докарва тва момиче ..но въпреки всичко ще продължа да държа на нея ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....