.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Коледен подарък?

Какво искате да ви подари гаджето за Коледа?? А какво ще подарите вие?
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

може би нищо друго освен да сме отново заедно
    Момиче съм

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами... честно казано не съм измислила какво да взема на приятеля си Мислех си кутия от онези шоколадчета "Мерси", защото на рекламата и се пее "мерси е моето благодаря, мерси, че има те". Другото си мисля дали да не е някоя наша снимка в рамка...
    От него искам само да е здрав, да си ме обича все така и да сподели деня с мен
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Pays de la Loire
    @ MoOnLiGhT_ShAdOw
    Това с бонбоните е сладкоооо

Иначе, обмислям вариант с т.нар. фото-чаша. Дори вече съм си избрала 3 наши снимчици. Идейка е и някакъв колаж с общи снимки, голяммм... Не знам, ще го измисля

Пък аз..какво бих желала да получа?!? Това, което искам, е вече мое Така че, мъничкото подаръче, което искам за Коледа, е просто да прекараме празника заедно

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe kolkoto i da sa podaracite ni ''ot surce'' ne mojeme da ideme s prazni ruce... az na moq 6te mu zema nova klaviatrura ot tezi gotinite.... nai novite modeli.toi si pada po pc ta... taka 4e nadqvam se da mu haresa. a az za sebe si nqmam pretencii....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Още не съм мислила...има време.

Град
    sofiq
    aaa za*bi! az nz togava dali 6te sme zaedno...
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Искам .. единственото момче което много обичам, но не сме никакви .. да ми подари присъствието си и да гледаме коледни филмчета + горещ шоколад.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Искам да сме заедно на коледа, да гледаме любивни филмчета пред камината, да ядем пуканки (нищо, че от тях ме боли апандисита), коледни сладки и да пием ром с горещ шоколад

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Искам да сме заедно на коледа, да гледаме любивни филмчета пред камината, да ядем пуканки (нищо, че от тях ме боли апандисита), коледни сладки и да пием ром с горещ шоколад
    Да, да. Забравих рома! Жестоко се получава. Лелееейй... това е Коледа мечта.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Най - големия подарък ще бъде да сме някъде само двамата за няколко дни и нокой с нищо да не ни приятеснява.Нищо не искам да ми подарява ,защото и аз не знам какво искам.
    А аз на него....нямам никаква идея какво да му подаря.На нова кола най - много ще се израдва,ама....малко трудно ще стане

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Да, да. Забравих рома! Жестоко се получава. Лелееейй... това е Коледа мечта.

Мхм... за жалост Коледа се води семеен празник и най-вероятно пак ще плюскаме като за световно, ще зяпаме тъпата програма по БТВ и ще си легнем в 11

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на бъдни вечер ще съм със семейството. Но Коледа е на 25-ти........Подаръци за Коледа не искам-той знае, че аз много повече тача Нова година и бих искала тогава да получа подарък. Даже съм му казала какво-дамска чанта, ама аз ще си я избера. А за него.........въртят ми се идеи из главата, ама има време до тогава и може нещо друго да реша!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хмм..добра темичка \/ дано се изкажат мн предложения за подаръците,защото аз нямам мн мн идеи имам някаква идея за албумче с наши снимки и някакви коледни елементи или такава чаша,която като се сипе нещо топло и се появяват снимки,но в моя град няма такива и нз..

Град
    Русе
    да се каже че искам коледния ми подарък да е такъф какъвто аз си го представям...едно момиче точно както съм си я представял излгед и разбира се тя да ме обича не как изглеждам а какво има ВЪТРЕ в мен да иска сърцето ми не тъпите ми дрехи9 да ги гледа с кеф...
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Цитирай Първоначално написано от butty
    хмм..добра темичка \/ дано се изкажат мн предложения за подаръците,защото аз нямам мн мн идеи имам някаква идея за албумче с наши снимки и някакви коледни елементи или такава чаша,която като се сипе нещо топло и се появяват снимки,но в моя град няма такива и нз..
    Пробвай с твоя снимка да я залепиш в/у чаша и всеки ден когато си пие кафето да се сеща за тебе
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Супер фен Аватара на Qnchety
    Лелей Чечо кфи опасни теми прайш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си