Така, искам да се оплача от класната си! Ужасна е сега ще ви кажа и защо! Винаги е харесвала едни ученици и винаги се съобразявала с техните искания. Преди не го забелязвах много но днес ми дойде до гуша направо! Имаме час при нея и тя решава да ни размести, отначалото на годината се бяхме разпределили приятелски и тя явно реши че говорим, което не се отнася за мен и моите приателки. Размести почти целия клас, естествено без нейните любимци, заради които ние ще страдаме. Сложи ме при най-големият ми враг - отвратително момиче, просто не мога да я гледам, не мога да я понасям, скапаната пушачка. Класната много добре знае че не я понасям а нарочно ме сложи при нея. На всичкото отгоре съм обградена от приятелите на тва изчадие, пред мен, зад мен, ужассссссссс. Всичките ми приятели за през една редица от мен. Интересното е че аз нито съм говорила в час преди с мойта най - добра приятелка нито нищо лошо не съм направила. Уча си редовно, слушам какво ми говорят в час учителите. Накрая като я попитах защо ме е разместила от приятелите си и ме сложила сама в онази групичка (дето всяко голямо междучасие ходи да пуши зад даскало) класната ми отговори "Я стига си ми капризничила, утре искам да говоря с майка ти за твоите претенции", направо не издържах и се разплаках, а класната ни си тръгна и не се обърна даже. Просто и сега като пиша едва се сдържам да не заплача. Чуда се защо е толкова нечестна спрямо мен? Мога да пиша още много подобни неща, но да не ви отнемам много време, та казвайте сега имате ли същия проблем?