- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- не е честно!!!
Така, искам да се оплача от класната си! Ужасна е сега ще ви кажа и защо! Винаги е харесвала едни ученици и винаги се съобразявала с техните искания. Преди не го забелязвах много но днес ми дойде до гуша направо! Имаме час при нея и тя решава да ни размести, отначалото на годината се бяхме разпределили приятелски и тя явно реши че говорим, което не се отнася за мен и моите приателки. Размести почти целия клас, естествено без нейните любимци, заради които ние ще страдаме. Сложи ме при най-големият ми враг - отвратително момиче, просто не мога да я гледам, не мога да я понасям, скапаната пушачка. Класната много добре знае че не я понасям а нарочно ме сложи при нея. На всичкото отгоре съм обградена от приятелите на тва изчадие, пред мен, зад мен, ужассссссссс. Всичките ми приятели за през една редица от мен. Интересното е че аз нито съм говорила в час преди с мойта най - добра приятелка нито нищо лошо не съм направила. Уча си редовно, слушам какво ми говорят в час учителите. Накрая като я попитах защо ме е разместила от приятелите си и ме сложила сама в онази групичка (дето всяко голямо междучасие ходи да пуши зад даскало) класната ми отговори "Я стига си ми капризничила, утре искам да говоря с майка ти за твоите претенции", направо не издържах и се разплаках, а класната ни си тръгна и не се обърна даже. Просто и сега като пиша едва се сдържам да не заплача. Чуда се защо е толкова нечестна спрямо мен? Мога да пиша още много подобни неща, но да не ви отнемам много време, та казвайте сега имате ли същия проблем?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!