- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем...изчерпване...
Такам,преди 2 седмици се запознах с ендо момиче от даскало и нещата така се случиха мн бързо че ходим от 1 седмица...НО темите ни за разговор май се изчерпаха...виждаме се всяко междучасие,но си говорим само за това кой какъв час е имал и как е минал предния час и то си говорим по малко,после се целуваме и секи си продължава по пътя... А аз не искам да е така искам да си говорим много,да имаме много теми за разговор ..Та молбата ми е да ми кажете как да я предразположа към разговор и как да си говорим повече,даже ако се сещата кажете някакви примерни теми за разговор![]()
![]()
![]()
![]()
Ха ха ти си болен как може от нас да искаш теми за разговор та ние не ви познаваме не знаем какво харесвате и какво обичате да правите!Теми за разговор ''Любов''!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
![]()
Можете да говорите за толкова много неща. Не мисля, че се изискват някакви специални условия - нормален разговор, спокоен, свободен, приятелски, ..за нормални неща. Можете, например, (сега за това се сещам) да обсъждате плановете си след училище...
Говориш за изчерпаност на темите... та те са безкрайно много.![]()
Успех! (и не спичайте толкова, дръжте се свободно)
Абе как няма за какво да си говорите?!?!?
Щом ходите от една седмица...хм а вие излизали ли сте заедно но извън това училище?!Колко пъти я покани да отидете на кино,на кафе или просто на разходка...??! Щом ходите от токлова малко време едва ли сте си разказвали за миналото ви.Примерно разказвал ли си и някакви смешни случки от миналото ти, или някакви случи с приятели или нещо за семейството ако трябва бе..бахти как можеш да кажеш,че нямате кфо да си кажете...я се стегни малко!!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Можете да говорите за толкова много неща...щом сте заедно значи има какво да ви свърже...
П.С. Много глупава темаМного!
не говорете разхождайте се
гах ...... * makes bain transplant to author*
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
просто мисли влез и от под кожата .. разбери какви интереси има какво хоби има тнт ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аааа за една седмица и толкоз да са еднообразни разговорите.. Смятай..
Иначе ние не можем да ти помогнем много много..
Просто смени темата.. почни да говориш за нещо различно,което може да ви сближи.. И излезте някъде двамата,където ще сте повечко на спокойствие,а не в тълпа от ученици и забързани учители..
Иначе някой път е възможно отсрещния човек да е ограничен в разговорите и ако при теб е такава ситуацията,ти сам трябва да си решиш какво да правиш...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
+1Първоначално написано от From Hell