.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Проблем...изчерпване...

Такам,преди 2 седмици се запознах с ендо момиче от даскало и нещата така се случиха мн бързо че ходим от 1 седмица...НО темите ни за разговор май се изчерпаха...виждаме се всяко междучасие,но си говорим само за това кой какъв час е имал и как е минал предния час и то си говорим по малко,после се целуваме и секи си продължава по пътя... А аз не искам да е така искам да си говорим много,да имаме много теми за разговор ..Та молбата ми е да ми кажете как да я предразположа към разговор и как да си говорим повече,даже ако се сещата кажете някакви примерни теми за разговор

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ха ха ти си болен как може от нас да искаш теми за разговор та ние не ви познаваме не знаем какво харесвате и какво обичате да правите!Теми за разговор ''Любов''!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Pays de la Loire

Можете да говорите за толкова много неща. Не мисля, че се изискват някакви специални условия - нормален разговор, спокоен, свободен, приятелски, ..за нормални неща. Можете, например, (сега за това се сещам ) да обсъждате плановете си след училище...
    Говориш за изчерпаност на темите... та те са безкрайно много.
    Успех! (и не спичайте толкова, дръжте се свободно )

Супер фен Аватара на miShle
    Абе как няма за какво да си говорите?!?!?
    Щом ходите от една седмица...хм а вие излизали ли сте заедно но извън това училище?!Колко пъти я покани да отидете на кино,на кафе или просто на разходка...??! Щом ходите от токлова малко време едва ли сте си разказвали за миналото ви.Примерно разказвал ли си и някакви смешни случки от миналото ти, или някакви случи с приятели или нещо за семейството ако трябва бе..бахти как можеш да кажеш,че нямате кфо да си кажете...я се стегни малко!!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Можете да говорите за толкова много неща...щом сте заедно значи има какво да ви свърже...
    П.С. Много глупава тема Много!

Супер фен
    не говорете разхождайте се

Град
    Търново.... Велико Търново
    гах ...... * makes bain transplant to author*

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    просто мисли влез и от под кожата .. разбери какви интереси има какво хоби има тнт ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Аааа за една седмица и толкоз да са еднообразни разговорите.. Смятай..
    Иначе ние не можем да ти помогнем много много..
    Просто смени темата.. почни да говориш за нещо различно,което може да ви сближи.. И излезте някъде двамата,където ще сте повечко на спокойствие,а не в тълпа от ученици и забързани учители..
    Иначе някой път е възможно отсрещния човек да е ограничен в разговорите и ако при теб е такава ситуацията,ти сам трябва да си решиш какво да правиш...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Можете да говорите за толкова много неща...щом сте заедно значи има какво да ви свърже...
    П.С. Много глупава тема Много!
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си