.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Sony Ericsson k750i

Здравейте, позлах търсачката, но не открих такава тема. Има ли програмка, с която да си сваля клипчетата които съм правила, на компа? Дори в папката като свържа тела с юсб кабела ги няма клиповете и вече нз...Хелп
    Some things are better left unsaid!

Forslor
    Guest
    My Phone Explorer

hah i az su6tiq problem no s motorilka.Snimkite ot kartata s pamet ne mi izlizat

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    My Phone Explorer
    Мерси, свалих ги , обаче не ми се плейват нито с winamp, нито с BsPlayer. Пише, че са 3Gp File, което ще рече?

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eclipseee
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    My Phone Explorer
    Мерси, свалих ги , обаче не ми се плейват нито с winamp, нито с BsPlayer. Пише, че са 3Gp File, което ще рече?
    .3gp е формата във който се записва видеото във мобилните телефони където качеството се запазва горе долу добро в сравнение с обема.
    Явно нямаш необходимия кодек или плеъра не е във състояние да го възпроизведе.
    По принцип ако си със K-lite Codecs трябва да имаш ако си го оставила де Windows Media Player Clacssic
    Ето и още плеъри :
    * MPlayer
    * VLC Player
    * The KMPlayer

Ако пък не ти се занимава със плеърчета просто си конвертираи клипчетата от формат 3gp на AVI и за да ти спестя питането със каква програма ...използвай Xilisoft 3GP Video Converter

Айде успех !

QuickTime Player

Станаа, изтеглих си Xilisoft 3GP Video Converter Мерси пак Forslor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си