- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Световъртеж-на какво може да се дължи?
ot nqkolko dni mi se viee mnogo qko svqt kato leja i vse edno nqkoi vyrti legloto,a dnes dori i prava pak mi se vyrti svqt ne priqtno e kakvo li moje da e kati se ima izpredvid 4e ne pazq nikakvi dieti i si hapvam sladko edva li da e ot kryvnoto
Редактирано от:ЦвЕтИт0-1-ва и 7-ма т.!![]()
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Преумора, много висене пред PC-то в малките часове на денонощието, анемия... най - добре отиди на лекар
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
На мен също ми се вие свят...вчера си мерих кръвното беше МНОГО НИСКО...85 на 98 баба ми чак се уплаши.
За ниско кръвно хапвай шоколад...може би е от кръвното!
Когато ставам или сядам пак ми се вие...а съм девствена,значи не съм бременна![]()
А ти по-добре иди на лекар![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
О, и аз съм така от няколко дни. Постоянно получавам световъртежи и ми се гади (не съм бременна, преди някой да го е споменал). Може да има някакви климатични промени или от ония изригвания.. Знае ли човек.Първоначално написано от sladka_izmama
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Po-dobre se konsultirai s lekar...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Mi moje i da sa razbolqvash..nz.Sq nali idvat nqkfi novi gripove otkade bqha samo zabraeh.Po-dobre idi na lekar toi sys tochnost moje da ti kaje
mi az sam s mna nisko kravno i kato mi padne i mi stava taka... qj pove4e 6okolad i pii kola![]()
Първоначално написано от sladka_izmama
И на мен така.Ако пиеш кафе го понамали малко.Повечко сън и почивка и ще ти мине![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ми има куп причини да ти се вие свят....
аз тук медицински лица не съм видял... ако смяташ ,че проблема ти е сериозен консултирай се с лекар... ако не радвай се на въртенето....
иначе най-честите източници на световъртеш ти бяха описани по-горе...
ami shtom i dr se oplakvat ot syshtoto moje da ti vkliqe smqnata na sezona ili da imash nisko kryvno
pii pove4e te4nosti
И на мен от време,на време ми се вие,от преумора е.И също така имам ниско кръвно,ако и ти имаш приемай повече течности.
![]()
Ооо аз днес имах кръвно 90 на 40 и почети припаднах тфа беше в даскало едвам се оправихМоже и ти да имаш ниско кръвно .А аз вече незнам кфо да права с тфа т1по кръвно ям много шоколад секи ден пия кола и пак
![]()