Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
Това,че са дебели,незначи,че са боклуци ,отрепки,и......т.....н...... както ти твърдиш,аз лично нямам нищо против дебелите хората,защото много добре знам какво им е.Да не би да си мислиш,че те искат да са дебели,НЕ ,някои от тях са болни вече ,и не могат да отслабнат,а ти место да се подиграваш,земи седни и размисли над поведението си,защото ще ти дам един пресен случай,който не е станал случайно,майка ми преди беше зле с нервите и пиеше,успокоителни,понеже сега наще се разделят и баща ми прави сичко,за да се докопа до жилището,което на дали ще стане някога,но.......това е друг въпрос,той разправяше на сички и и се подиграваше,че тя била луда тя пиела хапчета.......то тя се оправи преди няколко години де,но няма значение кога се е оправила,искам да ти кажа,че сега майка ми е напълно здрава,добре с нервете,а той сега е зле пие успокоителни,и това не е станало случайно....
Ако знаеш,има една поговорка, "БОГ забавя,но не забравя".
Така, че никога не се подигравай,защото може след години и ти да надабелееш,и точно тия хора ,които са били пренебрегвани и мразени от теб и такива като теб след години да станеш зависим от тях,така да се стекат обстоятелствата,че да са ти работодатели или няма никой друг и те са на среща,примерно,направил си катастрофа и няма никой кой да ти помогне и точно този човек,който ти си се подигравал да е може да ти помогне,но да не го направи,защото си се държал преди години гадно с него,той е имал нужда от теб,a ти си му се подиграл и не си му помогнал,точно заради тази твоя постъпка може да те зареже да си умреш кървящ на улицата,така,че НИКОГА не се подигравай.
Syglasna sym...ne mislq ,4e te kato sa pylni4ki ne trqbva da imat sexualni kontakti.i na men ne mi deistva mnogo vyzbujda6to debel 4ovek ,no za tova prosto ne pravq sex s takiva hora i nqmam ni 1 problem teb kakvo te turmozi neznam