- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След 15 месеца взех да му омръзвам
Лелее това все едно съм го писала азПървоначално написано от summer_secret
![]()
Доскоро и моите така наречени женски инстинкти ми крещяха, че нещо не е наред във връзката ни. С една приятелка, която също има гадже от доста време споделяхме проблемите си и двете заедно стигнахме до заключението, че просто колкото повече време минава, толкова по-улегнали и зрели стават нещата. Просто е неизбежно. С течение на времето свиквате заедно и просто нещата стават някак си по-обикновени. Ако твоето момче се държи добре с теб и не те отбягва, оправдавайки се, че има работа, уморен е и т.н... неща, които преди не са се случвали - е в талъв случай няма място за притеснение. Успокой се и ще видиш, че нещата съвсем не са толкова зле![]()
2 пъти повтаряш, че той е всичко за теб, явно наистина е така.Ако толкова бързо губи интерес, значи не е подходящият човекОПитай нещо ново:секси бельо, романтична вечеря..абе, измисли нещо все някак трябва да му въздействаш
![]()
ami kakvo da ti kaja.Kaji mu,4e 4uvstva6 kak toi e stanal po studen i da gledai kakvo 6te ti kaje.Ina4e moje prosto sq malko 4oveka da si ima problemi i za tva da e taka.I na men mi se e slu4valo i kolko puti to4no kogato az sum qdosun no se pravq na vesel pred neq tam i tq mi vika ti ne me obi4a6 ve4e i navejda glavata.Ni6to li4no ama vie jenite ponqkoga prosto ste neponosimi.To4no kogato 4ovek ima nujda da se otpusne i se mu4i da zabravi za problema si vie go pitate kakvo ima milo kaji mi i nastoqvate i togava prosto uslojnqvate vsi4ko i ni iznervqte pove4e ot kolkoto sme.
Nаbludavai kakvo 6te ti kaje kato mu kaje6 4e zabelqzva6 promqna v nego.Samo tova.M/y ima i o6te edin na4in ama toi e malko po taka.Ako iska6 da ti kaja i vuob6te pro4ete6 kakvo sum ti pisul pi6i mi na private tam 6te ti kaja.Ama kopni tva koeto sum ti pisul ot 4asti poneje nqma da moga da se setq.Prosto mnogo xora mi pi6at tai kato sa vijdali golemi rezultati ot tova koeto sum im kazul i na den po 10 suob6teniq minimum