.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Град
    LoveTown

Девствени на 16

Привет.
    На 16 съм ,алсолютно сигурен съм ,че никой от моя клас не е правил.Това нормално ли е?
    Чувствам се като изрод.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

mi 6tom e "normalno" za nqkoi hora da sa spali s po 10-15 momi4ea na po 14/15 godini koe mu e lo6oto da si devstven an 16?

i za6to se 4ustva6 kato izrod?

До поне 10-ти клас само 2 момичета в класа ми бяха правили секс...и не вярвам повече от 3 момчета. И?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Е и какво като са девствени? Даже е похвално според мен. А ти защо се чувстваш като изрод не мога да разбера...
    И не бъди толкова сигурен, че всички са девствени. Не всеки говори за сексуалният си живот.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Добре какво лочо има в това да си девствен на 16.Абсолютно нормално. Защо да се чувстваш като изрод.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Е и какво като са девствени? Даже е похвално според мен. А ти защо се чувстваш като изрод не мога да разбера...
    И не бъди толкова сигурен, че всички са девствени. Не всеки говори за сексуалният си живот.
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Бих казала,че поне 1/3 от класа ми също са девствени ... (11 клас съм),не мисля че има защо да се смущаваш от това,за всичко си има време,за всеки влак си има пътници

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    chill out, пич, от 18 + годишните ми съученици има още поне 6-7 девствени, май има и такива, които не са се целували
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    браво бе...няма да се притесняваш даже е похвално....а тия дето не са сецелували...сигурна ли си че не ни шашардисваш
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    лошото е, че съм сигурна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ами не е нормално,защото всички днес правят секс дори и тези на по 14-15 години.Ама това си е за тяхна сметка.Умните хора биха изчакали докато са готови.Аз постъпих като тъпачка .Направих го на 16 ,за да не съм по назад от другите и още ме е яд.Не бързай за никаде.Има още много умни хора като теб,които още се пазят

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Ами не е нормално,защото всички днес правят секс дори и тези на по 14-15 години.
    забележете...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

samonervi написа:
    Ами не е нормално,защото всички днес правят секс дори и тези на по 14-15 години.

забележете...
    Абе тя май се е объркала,щото виж какво пише по надолу в мнението и.
    А иначе смятам,че това си е най нормално и няма за какво да се панираш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne mislq ,4e e sramno da si devstven

Повече от фен
    Град
    sofia
    УУУУ как не ви е срам бе, сдуханяци такива. Ми разбира се че сте изроди, лъжете и мажете там, че вече сте се изпоебали всички и че имате куп болести, предавани по полов път. Учете се от 13-годишните, които вече са минали над 15 партньора. Срамота, накъде отива този свят. Ако можеше, трябва да се започва полов живот направо на 6! а ние, девствените, трябва да бъдем убити с камъни!

Re: Девствени на 16

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Привет.
    На 16 съм ,алсолютно сигурен съм ,че никой от моя клас не е правил.Това нормално ли е?
    Чувствам се като изрод.
    ами за момче е по нормално да прави секс по касно от момичетата щтото се развиват по касно...а и не е срамно да си дествен...немога да разбера защто са тези комплекси
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Аз и на 17 бях девствен... Чувствам се като герой

а пък аз си мисля че си зле? нищо лично..

Цитирай Първоначално написано от alabala213
    а пък аз си мисля че си зле? нищо лично..
    За мене ли говориш?!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Защо си мислите че в днешно време е модерно да се прави секс още на 14-15 години?Секс се прави когато и двамата души го искат имат достатъчна сексуална култура и са психически подготвени.При някои хора тези стъпки ако мога така да се изразя настъпват по-късно от обикновеното което не е фатално.Не си изграждайте лоша представа за хората около вас които са все още девствени.По-важно е да си доволен от половия си живот а не на колко години си го започнал.Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Защо си мислите че в днешно време е модерно да се прави секс още на 14-15 години?Секс се прави когато и двамата души го искат имат достатъчна сексуална култура и са психически подготвени.При някои хора тези стъпки ако мога така да се изразя настъпват по-късно от обикновеното което не е фатално.Не си изграждайте лоша представа за хората около вас които са все още девствени.По-важно е да си доволен от половия си живот а не на колко години си го започнал.Лека вечер!
    Правилно го казваш.Ама нее важното е да си на 13-15 години и да си ебал(или да са те ебали).Щот така е модерно и щот сички го праат...Това са посредствени хора дето нямат собствена мисъл и се водат по акъла на другите...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае хора защо като кажете 14-15 и хоп дебили дето не знаят сърби ли ги или им се ебе....ай по леко ако може познавам хора с които може да спориш за това че кокошката е влечуго и ще излезеш прав....тъпи като старите ми маратонки са...ма секс правят...лошото е че все повече са тия екземплляри и затова всички страдаме....не е важно на колко си а колко имаш в главата...мир и мислете малко и за нас
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

не трябва да се съобразяваш с другите за това кога да започнеш сексуалния си живот. И не би трябвало тяхната девственост или липса на такава да те кара да си мислиш, че нещо не ти е в ред.
    SMILE FOR ME NOW

Мммм що да не е нормално според зависи кой както си го направи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Та аз това си го мислех до 12ти клас.
    Съвсем сериозно.Бога ми,как попаднах сред тия хора, в такъв клас.. до днес не мога да си обясня,но за половината поне,без да преувеличавам ...бих се заклела че секс не са видели и до сега.
    А и какво от това...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си