- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствени на 16
Привет.
На 16 съм ,алсолютно сигурен съм ,че никой от моя клас не е правил.Това нормално ли е?
Чувствам се като изрод.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
mi 6tom e "normalno" za nqkoi hora da sa spali s po 10-15 momi4ea na po 14/15 godini koe mu e lo6oto da si devstven an 16?
i za6to se 4ustva6 kato izrod?
До поне 10-ти клас само 2 момичета в класа ми бяха правили секс...и не вярвам повече от 3 момчета. И?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е и какво като са девствени? Даже е похвално според мен. А ти защо се чувстваш като изрод не мога да разбера...
И не бъди толкова сигурен, че всички са девствени. Не всеки говори за сексуалният си живот.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Добре какво лочо има в това да си девствен на 16.Абсолютно нормално. Защо да се чувстваш като изрод.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Бих казала,че поне 1/3 от класа ми също са девствени ... (11 клас съм),не мисля че има защо да се смущаваш от това,за всичко си има време,за всеки влак си има пътници![]()
chill out, пич, от 18 + годишните ми съученици има още поне 6-7 девствени, май има и такива, които не са се целували![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
браво бе...няма да се притесняваш даже е похвално....а тия дето не са сецелували...сигурна ли си че не ни шашардисваш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
лошото е, че съм сигурна![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами не е нормално,защото всички днес правят секс дори и тези на по 14-15 години.Ама това си е за тяхна сметка.Умните хора биха изчакали докато са готови.Аз постъпих като тъпачка .Направих го на 16 ,за да не съм по назад от другите и още ме е яд.Не бързай за никаде.Има още много умни хора като теб,които още се пазят![]()
забележете...Първоначално написано от samonervi
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе тя май се е объркала,щото виж какво пише по надолу в мнението и.samonervi написа:
Ами не е нормално,защото всички днес правят секс дори и тези на по 14-15 години.
забележете...
А иначе смятам,че това си е най нормално и няма за какво да се панираш.
УУУУ как не ви е срам бе, сдуханяци такива. Ми разбира се че сте изроди, лъжете и мажете там, че вече сте се изпоебали всички и че имате куп болести, предавани по полов път. Учете се от 13-годишните, които вече са минали над 15 партньора. Срамота, накъде отива този свят. Ако можеше, трябва да се започва полов живот направо на 6!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ние, девствените, трябва да бъдем убити с камъни!
ами за момче е по нормално да прави секс по касно от момичетата щтото се развиват по касно...а и не е срамно да си дествен...немога да разбера защто са тези комплексиПървоначално написано от Jaden
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
а пък аз си мисля че си зле? нищо лично..![]()
Защо си мислите че в днешно време е модерно да се прави секс още на 14-15 години?Секс се прави когато и двамата души го искат имат достатъчна сексуална култура и са психически подготвени.При някои хора тези стъпки ако мога така да се изразя настъпват по-късно от обикновеното което не е фатално.Не си изграждайте лоша представа за хората около вас които са все още девствени.По-важно е да си доволен от половия си живот а не на колко години си го започнал.Лека вечер!![]()
Ае хора защо като кажете 14-15 и хоп дебили дето не знаят сърби ли ги или им се ебе....ай по леко ако може познавам хора с които може да спориш за това че кокошката е влечуго и ще излезеш прав....тъпи като старите ми маратонки са...ма секс правят...лошото е че все повече са тия екземплляри и затова всички страдаме....не е важно на колко си а колко имаш в главата...мир и мислете малко и за нас![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
не трябва да се съобразяваш с другите за това кога да започнеш сексуалния си живот. И не би трябвало тяхната девственост или липса на такава да те кара да си мислиш, че нещо не ти е в ред.
SMILE FOR ME NOW
Мммм що да не е нормално според зависи кой както си го направи.
Та аз това си го мислех до 12ти клас.![]()
Съвсем сериозно.Бога ми,как попаднах сред тия хора, в такъв клас.. до днес не мога да си обясня,но за половината поне,без да преувеличавам ...бих се заклела че секс не са видели и до сега.
А и какво от това...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'