.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Prestige Deluxe

Prestige Deluxe

За козметична компания роза импекс съм чувала доста добри неща, но никога не съм използвала техен продукт. В обновения им сайт прочетох за някаква нова боя за коса Prestige Deluxe (не съм я чувала до сега) и останах доста впечатлена от написаното.
    Ето линк: http://www.rosaimpex.com/?step=modul...3&lang=2&order[]=price
    Ако можете да кажете дали си заслужава покупката на този продукт ще съм ви много благодарна

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Изчетох написаното.Каквото и да казват,аз си оставян на мнението,че НЯМА безврезно боядисване.Все пак за да се постигне определен цвят се използват химикали,които нарушават естествената структура на косъма.Колкото и протеини и винамини да набутат,пак няма да могат да неутрализират/компенсират щетите, които химията нанася.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Изчетох написаното.Каквото и да казват,аз си оставян на мнението,че НЯМА безврезно боядисване.Все пак за да се постигне определен цвят се използват химикали,които нарушават естествената структура на косъма.Колкото и протеини и винамини да набутат,пак няма да могат да неутрализират/компенсират щетите, които химията нанася.
    Разбира се, че няма да е безвредно. Дори не съм си помисляла за такова нещо, но просто се чудя дали боята ще е хубава, защото до сега не съм използвала български бои за коса и съм малко предубедена. Ако някой е използвал българска боя (дори и да не е точно тази, за която питам) може да пише тук отзивите си от продукта.

ne sam probvala balgarski boi po prostata pri4ina 4e ne se "boqdisvam" samo sam izpolzvala 3-4 pati na l'oreal bez amonqk i sam si mn mn dovolna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си