- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам гадже!!!!!!!!!
Първоначално написано от Kremito
shot si tupa malka kurva koiato sled niakolko godini shte stane sashtata tapa, no po goliama kurva!
Mi to az sum kolkoto tebe i sum imala 2 vruzki ,no ne mislq 4e si em xm da ,a kolkoto do tova 4e neiska6 da ima6 gadje spored men prosto ne si sre6tnala 4oveka.Kogato tova stane 6te iska6 da si s nego mnogo mnogo pove4e ot 2 dni
Просто авторката е малка курва, която я използват, а тя е толкова слабохарактерна, че не може да устои на това, да си начешат патката с нейната пържола.
Здравей.Обичала ли си някога истински?Горяла ли си в огъня на любовта?Въобще имала ли си сериозна връзка до сега..?Повечето момичета,се дистанцират от момчетата,ако са им причинили някаква болка,стадание,ако са ги наранили много силно и са потъпкали всичко истинско в тях?
За момента,май само се забавляваш с тези момчета,които ти приемаш за твои"гаджета".Дай си малко почивка,живота е пред теб...бройката не е важна,а качеството.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Малка си още и затова нямаш желание за гадже и сериозна връзка.
Момичето не е курва,нито малка - просто умствено не е съзряла.
Не ви разбирам - може ли да "тръгнеш" с някое момче, само защото е "хубав или известен" или пък защото твоите приятели така ти били казали ? Ми че това е смешно !
Седни си на дупето и се укроти малко.Преди да започнеш връзка с някого си помили хубаво - изпитвам ли нещо към него,колко е силно това "нещо" или съм с него само за да си запълвам времето.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз пък с никой известен гъзар от общината не съм ходилаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ама 100% съм по-щастлива в любовния си живот от нея. Креми, седни си на д-то момиче, разбери какво значи гадже и какво връзка, обърни внимание на ценностната си система и тогава си търси любим..........
И аз.Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ммм...9,10,11 гаджета и във никой не си срешнала истинската любовА пак и си малка!!! \
/
Да ти имам и лапешките проблеми![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Малка си.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
myxaxaxaxaxaxa i azПървоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
ne iskala gadjekakva e ideqta na temata? da ti kajem 4e ne si ok ili 4e tva e ne6ty normalno ? bahti smisala az... spasqqi se
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от koalka
syglasna sym \/
syglasna sym \/
syglasna sym \/
Ohhh mn muka po toz svqt breee ...
kat ne 6te6 ''gadje'' (6tot za 2 dni ne mislq 4e moje da se nare4e takova ) ne si fa6tai
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Щом не искаш гадже, не си хващай. Какво по-лесно от това...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Kremito, малка си още за връзки според мен.Аз когато бях на твоите години, не съм се сещала за това. (сега съм на 19) Защо пък да няма връзка от два дена?
Дали е два дена или седмица, все тая. Не бързай да порастваш, защото после няма да можеш да се върнеш назад.
Малка си!![]()
Щото си лигличка и нз кво точно искъш![]()
Първоначално написано от Kremito
pozdravleniq moito momi4e ot teb sled nqkolko godini 6te izleze edna GOLQMAAA KURVI4KA =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато аз се оплаквам, че все още не съм имала гадже, ти би трябвало да си на върха на щастиетоЗащо винаги в живота става така, че всички да са нещастни..Така, сега по темата:все още не си намерила човека, с който ще изживееш нещо повече от това да сте гаджета и да разбереш какво наистина значи любов.Имай търпение и това все някога ще се случи
![]()
Креми не си единствена и аз неискамПросто това не е за мен !ЛЮБОВ
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1 а и на 14 не че нещо ама ако знаеш какво искаш....Първоначално написано от MiMcHeToOo
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от make`me`high
OMG ti ne si v red !!! E i kvo kat e imala 10 gadjetada ne bi da sa mnogo ? PffffFf moite sa poveche... Ama tva ne znachi che she stana kurva.... lele navlezte malko v novoto vreme ....