.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68

Re: Не искам гадже!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Kremito
    На 14 години съм и съм имала 9-10-11 гаджета(незнам то4ната бройка )ама нито едно от тях не съм харесвала.Не страдам от липса на вниманиее ама....... !!!Вси4ки ми викат 4е съм луда "как може6 да не тръгне6 с него" или пък "2 дена то това не е никаква връзка"!!!Кажете ми хора за6то не ми харесва да имам гаже???Вси4ки гадже искат,за6то аз не искам????

shot si tupa malka kurva koiato sled niakolko godini shte stane sashtata tapa, no po goliama kurva!

Mi to az sum kolkoto tebe i sum imala 2 vruzki ,no ne mislq 4e si em xm da ,a kolkoto do tova 4e neiska6 da ima6 gadje spored men prosto ne si sre6tnala 4oveka.Kogato tova stane 6te iska6 da si s nego mnogo mnogo pove4e ot 2 dni

Просто авторката е малка курва, която я използват, а тя е толкова слабохарактерна, че не може да устои на това, да си начешат патката с нейната пържола.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Обичала ли си някога истински?Горяла ли си в огъня на любовта?Въобще имала ли си сериозна връзка до сега..?Повечето момичета,се дистанцират от момчетата,ако са им причинили някаква болка,стадание,ако са ги наранили много силно и са потъпкали всичко истинско в тях?

За момента,май само се забавляваш с тези момчета,които ти приемаш за твои"гаджета".Дай си малко почивка,живота е пред теб...бройката не е важна,а качеството.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на sasha_90
    Малка си още и затова нямаш желание за гадже и сериозна връзка.

Момичето не е курва,нито малка - просто умствено не е съзряла.
    Не ви разбирам - може ли да "тръгнеш" с някое момче, само защото е "хубав или известен" или пък защото твоите приятели така ти били казали ? Ми че това е смешно !
    Седни си на дупето и се укроти малко.Преди да започнеш връзка с някого си помили хубаво - изпитвам ли нещо към него,колко е силно това "нещо" или съм с него само за да си запълвам времето.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Момичето не е к***а,нито малка - просто умствено не е съзряла.
    Не ви разбирам - може ли да "тръгнеш" с някое момче, само защото е "хубав или известен" или пък защото твоите приятели така ти били казали ? Ми че това е смешно !
    Седни си на дупето и се укроти малко.Преди да започнеш връзка с някого си помили хубаво - изпитвам ли нещо към него,колко е силно това "нещо" или съм с него само за да си запълвам времето.
    Аз пък с никой известен гъзар от общината не съм ходила Ама 100% съм по-щастлива в любовния си живот от нея. Креми, седни си на д-то момиче, разбери какво значи гадже и какво връзка, обърни внимание на ценностната си система и тогава си търси любим..........

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пък с никой известен гъзар от общината не съм ходила .
    И аз.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ммм...9,10,11 гаджета и във никой не си срешнала истинската любов А пак и си малка!!! \/
    http://punkd.info/vote.php?id=922 Влез и се забавлявай!!!!

Град
    Dreamland Varna
    Да ти имам и лапешките проблеми
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Малка си.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Да ти имам и лапешките проблеми
    myxaxaxaxaxaxa i az

ne iskala gadje kakva e ideqta na temata? da ti kajem 4e ne si ok ili 4e tva e ne6ty normalno ? bahti smisala az... spasqqi se
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не искаш, защото нямаш чувства към тея момчета.Като хлътнеш по някое момче, тогава ще си говорим дали не искаш...

syglasna sym \/

Град
    Не искаш, защото нямаш чувства към тея момчета.Като хлътнеш по някое момче, тогава ще си говорим дали не искаш...

syglasna sym \/

Град

syglasna sym \/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ohhh mn muka po toz svqt breee ...
    kat ne 6te6 ''gadje'' (6tot za 2 dni ne mislq 4e moje da se nare4e takova ) ne si fa6tai
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Щом не искаш гадже, не си хващай. Какво по-лесно от това...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    гр. Монтана
    Kremito, малка си още за връзки според мен. Аз когато бях на твоите години, не съм се сещала за това. (сега съм на 19) Защо пък да няма връзка от два дена? Дали е два дена или седмица, все тая. Не бързай да порастваш, защото после няма да можеш да се върнеш назад.

Малка си!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Повече от фен
    Щото си лигличка и нз кво точно искъш

На 14 години съм и съм имала 9-10-11 гаджета(незнам то4ната бройка )ама нито едно от тях не съм харесвала.Не страдам от липса на вниманиее ама....... !!!Вси4ки ми викат 4е съм луда "как може6 да не тръгне6 с него" или пък "2 дена то това не е никаква връзка"!!!Кажете ми хора за6то не ми харесва да имам гаже???Вси4ки гадже искат,за6то аз не искам????

pozdravleniq moito momi4e ot teb sled nqkolko godini 6te izleze edna GOLQMAAA KURVI4KA =D>

Докато аз се оплаквам, че все още не съм имала гадже, ти би трябвало да си на върха на щастието Защо винаги в живота става така, че всички да са нещастни..Така, сега по темата:все още не си намерила човека, с който ще изживееш нещо повече от това да сте гаджета и да разбереш какво наистина значи любов.Имай търпение и това все някога ще се случи

Супер фен
    Град
    България
    Креми не си единствена и аз неискам Просто това не е за мен !ЛЮБОВ
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    тъй, тъй..
    +1 а и на 14 не че нещо ама ако знаеш какво искаш....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от make`me`high

pozdravleniq moito momi4e ot teb sled nqkolko godini 6te izleze edna GOLQMAAA KURVI4KA =D>

OMG ti ne si v red !!! E i kvo kat e imala 10 gadjeta da ne bi da sa mnogo ? PffffFf moite sa poveche... Ama tva ne znachi che she stana kurva.... lele navlezte malko v novoto vreme ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си