- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам гадже!!!!!!!!!
apf apf apf ...
lol ...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Защото не си нормална,затова не искаш гадже.![]()
![]()
дЕтска му рАбута :PПървоначално написано от Kremito
![]()
Ами просто не знаеш какво искаш, порасни малко и като си харесаш някое момче и хлътнеш по него, да видим дали ще си на същото мнение![]()
Креми не си единствена и аз неискам![]()
Просто това Любова НЕ Е за мен
![]()
![]()
:P
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако това не е ирония , наистина отстрел му е майката.Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
Kremito едно нещо ти препоръчвам Have a Brake Have a kit-kat!!! Пък ще видим след известно време дали пак нема да искаш гадже кат земете снекои да сеПървоначално написано от Kremito
![]()
Много ми се спи да преглеждам всички отговори,затова простете,ако съм повторил нечие мнение(иам да си доглеждам филм).Спомена някакви два дни връзка,ми то тфа като в детската градина или в първи клас-гаджета за по едно междучасие(не че сам го пробвал).Еми с тия 10-11 гаджета,които си сменила до 14 годишна възраст(аз за 16 и 1 не сам вързал)мисля че просто си се нагледала на гаджета и имаш нужда да останеш известно време сама,докато решиш наистина от какво имаш нужда,дали ще е гадже,дали хамстер все 1.От друга страна,може да попадаш все на неподходящи,което пък е по-кофти отколкото изобщо да не попадаш(според мен).Съветвам те,не се отказвай от момчетата,не казвай "всички са еднакви" ами продължавай да търсиш онзи,който ще осмисли търсенето,ако ме разбираш какво искам да кажа(малко съм пийнал,вече изтрезнявам,но може да кажа някоя простотия).
+1 Така е :PПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
sladka si ama si malka 6tom si imala talkova gadjeta,4e i to4niq broi ne im znae6.Po4akai da porasne6 i 6te vidi6 kak ve4e vsi4ki v kvartala 6te te znaqt 6to za palavnica si.Spored men si gradi6 lo6o ime
normal boy with strange face
Като се влюбиш в някой, ще видиш как не искаш да имаш гадже... Аз имах 3 гаджета преди да започна да искам да съм с едно момче... И бях с него... Сега просто... Нещата не са се променили, но и аз не искам да ходя с никой... Дори с него...
Вие на хероин ли сте бе?
права сиПървоначално написано от krem4et0
към авторката на темата: като не искаш гадже що въобще се захващаш с момчета?? Кви са тия тъпи раути над които се е затормозила главицата ти.... Хората се чудят как да си фанат гадже, ти са чудиш как да избягаш от гаджетата, ем чи то твойто по-лесну уе...
Здравейте.на 15 години съм и досега не съм имала гадже.Това нещо наистина много ме потиска и мъчи и не знам какво да направя по въпроса.Самата аз не съм много открита и отворена личност,срамежлива съм и сега в момента харесвам 1 момче от мойто даскало но е в друг клас.И наистина не знам какво да правя... Не знам какво трябва да направя по въпроса.Наитина ще съм много благодарна ако някой ми помогне и ме успокои(така да се каже) че досега не съм имала приятел,което наистина много ме комплексира
Кратко, точно и ясно. Ти си на 14, незнаеш какво искаш... Пък и въпроса дето задаваш е елементарен- Като не искаш гадже, си стой сама. Ти май повече искаш да се похвалиш,че си имала много гаджета ама айде...Първоначално написано от gree_girl
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Незнае дали му се е*е или му се пикае![]()
![]()
елементарни и много прости са тези на 14
знам го,може би от личен опит и заради една такава 14 годишна пикла сега съм без приятелка 2 месеца,почна третия
![]()
Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...
ччети преди да пишеш коментар!Първоначално написано от slun4evo momi4e
По темата-какво разбераш под думата "гадже" щом не си позволявала на приятелите си да се доближат до тебИ кои момчета наричаш "известни"
Я се стегни малко...на 14 г. и да казваш,че си имала повече от 10 гаджета
или преувеличаваш или си к*рва...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Кво нападате момичето ,че е Курва? Ами може да не иска.
И аз не искам гадже ! Защо ли? Еми само некви изневери ревности и т.н. ЛЮБОВТА НЕ Е ЗА МЕН !Пф защо са я измислели тази дума- любов! Това е дума която носи само мъка и страдание !
Плачете аз не съм МАЗУХИСТ! ЛЮБОВ НЯМА АКО НЯКОИ ИСКА ДА СПОРИ СЪС МЕН ДА СЕ ОПИТА!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm