.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    apf apf apf ...
    lol ...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Защото не си нормална,затова не искаш гадже.

Re: Не искам гадже!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Kremito
    На 14 години съм и съм имала 9-10-11 гаджета(незнам то4ната бройка )ама нито едно от тях не съм харесвала.Не страдам от липса на вниманиее ама....... !!!Вси4ки ми викат 4е съм луда "как може6 да не тръгне6 с него" или пък "2 дена то това не е никаква връзка"!!!Кажете ми хора за6то не ми харесва да имам гаже???Вси4ки гадже искат,за6то аз не искам????
    дЕтска му рАбута :P

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами просто не знаеш какво искаш, порасни малко и като си харесаш някое момче и хлътнеш по него, да видим дали ще си на същото мнение

Супер фен
    Град
    България
    Креми не си единствена и аз неискам Просто това Любова НЕ Е за мен :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    OMG ti ne si v red !!! E i kvo kat e imala 10 gadjeta da ne bi da sa mnogo ? PffffFf moite sa poveche... Ama tva ne znachi che she stana k***a.... lele navlezte malko v novoto vreme ....
    Ако това не е ирония , наистина отстрел му е майката.

Цитирай Първоначално написано от Kremito
    На 14 години съм и съм имала 9-10-11 гаджета(незнам то4ната бройка )ама нито едно от тях не съм харесвала.Не страдам от липса на вниманиее ама....... !!!Вси4ки ми викат 4е съм луда "как може6 да не тръгне6 с него" или пък "2 дена то това не е никаква връзка"!!!Кажете ми хора за6то не ми харесва да имам гаже???Вси4ки гадже искат,за6то аз не искам????
    Kremito едно нещо ти препоръчвам Have a Brake Have a kit-kat!!! Пък ще видим след известно време дали пак нема да искаш гадже кат земете снекои да се

Град
    София
    Много ми се спи да преглеждам всички отговори,затова простете,ако съм повторил нечие мнение(иам да си доглеждам филм).Спомена някакви два дни връзка,ми то тфа като в детската градина или в първи клас-гаджета за по едно междучасие (не че сам го пробвал).Еми с тия 10-11 гаджета,които си сменила до 14 годишна възраст(аз за 16 и 1 не сам вързал)мисля че просто си се нагледала на гаджета и имаш нужда да останеш известно време сама,докато решиш наистина от какво имаш нужда,дали ще е гадже,дали хамстер все 1.От друга страна,може да попадаш все на неподходящи,което пък е по-кофти отколкото изобщо да не попадаш(според мен).Съветвам те,не се отказвай от момчетата,не казвай "всички са еднакви" ами продължавай да търсиш онзи,който ще осмисли търсенето,ако ме разбираш какво искам да кажа(малко съм пийнал,вече изтрезнявам,но може да кажа някоя простотия).

Град
    Nqkude tam...
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Щото си лигличка и нз кво точно искъш
    +1 Така е :P

x

sladka si ama si malka 6tom si imala talkova gadjeta,4e i to4niq broi ne im znae6.Po4akai da porasne6 i 6te vidi6 kak ve4e vsi4ki v kvartala 6te te znaqt 6to za palavnica si.Spored men si gradi6 lo6o ime
    normal boy with strange face

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    допресякохме и желанието за гаджета тцтцтцтцтц гаднярчета

Град
    София
    Като се влюбиш в някой, ще видиш как не искаш да имаш гадже... Аз имах 3 гаджета преди да започна да искам да съм с едно момче... И бях с него... Сега просто... Нещата не са се променили, но и аз не искам да ходя с никой... Дори с него...
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    2 дни не е връзка. то и аз съм излизала с момчета на повече от 1 среща, ама не го броя за връзка. Като не искаш гадже-не се занимавай с това! И все пак си на 14. Аз на 14 изобщо дори не си бях помисляла, че момчтата служат за нещо по-розлично от съвместни игри зад блока!
    права си
    към авторката на темата: като не искаш гадже що въобще се захващаш с момчета?? Кви са тия тъпи раути над които се е затормозила главицата ти.... Хората се чудят как да си фанат гадже, ти са чудиш как да избягаш от гаджетата, ем чи то твойто по-лесну уе...

Здравейте.на 15 години съм и досега не съм имала гадже.Това нещо наистина много ме потиска и мъчи и не знам какво да направя по въпроса.Самата аз не съм много открита и отворена личност,срамежлива съм и сега в момента харесвам 1 момче от мойто даскало но е в друг клас.И наистина не знам какво да правя... Не знам какво трябва да направя по въпроса.Наитина ще съм много благодарна ако някой ми помогне и ме успокои(така да се каже) че досега не съм имала приятел,което наистина много ме комплексира 

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Ам миличка
    1-во, за да си хванеш гадже трябва да го харесваш
    2-ро 2 дена не е връзка
    3-то да се хванеш с момче, което не харесваш и на 2-ия ден да скасате и да си на 14 пък да си имала гаджета, чиято бройка не помиш, значи си бъдеща малка к***а
    Кратко, точно и ясно. Ти си на 14, незнаеш какво искаш... Пък и въпроса дето задаваш е елементарен- Като не искаш гадже, си стой сама. Ти май повече искаш да се похвалиш,че си имала много гаджета ама айде...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    У нас
    Незнае дали му се е*е или му се пикае елементарни и много прости са тези на 14 знам го,може би от личен опит и заради една такава 14 годишна пикла сега съм без приятелка 2 месеца,почна третия
    Just keep your mind on the shit you want and off that fuckin' shit you don't...

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами може би просто не искаш, какво лошо има.Всеки сам си избира.Явно ти искаш човек, който да обичаш, а такъв все още не е дошъл и може би не ти се занимава с момчета, които не харесваш.
    ччети преди да пишеш коментар!
    По темата-какво разбераш под думата "гадже" щом не си позволявала на приятелите си да се доближат до теб И кои момчета наричаш "известни" Я се стегни малко...на 14 г. и да казваш,че си имала повече от 10 гаджета или преувеличаваш или си к*рва...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    България
    Кво нападате момичето ,че е Курва? Ами може да не иска.
    И аз не искам гадже ! Защо ли? Еми само некви изневери ревности и т.н. ЛЮБОВТА НЕ Е ЗА МЕН ! Пф защо са я измислели тази дума- любов! Това е дума която носи само мъка и страдание ! Плачете аз не съм МАЗУХИСТ! ЛЮБОВ НЯМА АКО НЯКОИ ИСКА ДА СПОРИ СЪС МЕН ДА СЕ ОПИТА!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си