Krem4e,ako iska6 vqrvai do sega ne mi se e slu4valo da pro4eta tuk nqkoi teen problem koito da me nakara da se regna i da mu pi6a.Zna4i az 6te ti moeto mnenie po vuprosa.
Ne iskam da se xvalq,no imam ogromen opit s jenite vupreki,4e sum na 20.
Zna4i az bqx s edno momi4e 1 godina i se prevurzaxme mnogo edin kum drug.Predi tova samo se zaribqvaxme blizo 1 godina xodixme 1 godina i bqxme priqteli 1 godina sled tova.No prosto sled poslednata 1 godina kogato se vode6e,4e sme fr az vzex da xlutvam na novo 4uvstvata mi po4naxa da se vru6tat kum neq dokato neinite ne.Tq dori me narani kogato mi kaza Kris ti si mi kato brat.Griji6 se za men pove4e ot vseki drug.
Iska6e samo edno nai obiknovenno priqtelstvo ot men.Poneje pravex absolutno vsi4ko za koeto me pomole6e.I na neq i be6e mnogo dobre taka.No prosto kato vijdaxme i dvamata tova.Prosto vzexme vzaimno re6enie da sprem dori i da si pi6em v neta da ne govorim za sms obajdaniq ili puk vijdaniq.Sega razbiram ot edin klas ste kaza.Ami zna4i edinstveniq variqnt v tvoq slu4ai e: Da se durji6 o4tivo s nego,no i duma da ne stava za buzici ne6to za sex ili ne6to takova.Prosto,ako se naloji srqzvai go ako ti namekni ne6to ili prosto zamul4i toi sam da vidi,4e ne ti stava priqtno kogato govorite za tova ne6to.Na men sa mi go pravili i da ti kaja na 2-ta sedmica ve4e mi be6e kofti dori da i dokosna s prusti makar samo da i kaja otdrupni se da se razminem.Prosto az samiq iztinax kum tova momi4e ot klasa mi (tova e drug slu4ai s momi4e koeto ne sum xodil samo da kaja prosto az si padax po neq a tq po men ne)
Krem4e nadqvam se sum ti otgovoril na vuprosa