.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Colouring
    Ужасно съм се чувствала, естествено. За огромно съжаление съм губила близки хора. Една от близките загуби е на баба ми, която ме е отгледала. Всеки божи ден се е грижила за мен, а в един миг я няма. Лошо е, тежко е. Не се съгласявам с твърдението, че времето лекува. Не е така, просто ние свикваме с липсата на даден човек и се научаваме да живеем без него.
    Не искам да омаловажавам нито една загуба - нито на баба, нито на дядо, нито на домашен любимец, ако щеш, но най-тежко е да гледаш млад човек да си отива. И такъв съм губила, МНОГО близък при това. Освен болката, която ти изпитваш, попиваш и от болката на осталите, която тежи не по-малко. И да видиш пропилян живот на млад човек, който още нищо не е видял, е ужасяващо, особено, ако грешката, заради коята си е изгубил живота, няма нищо общо с него и той не е виновен.
    Клишетата от рода на "той/тя е на по-добро място" винаги са ме дразнели и никога не съм ги приемала. Невъзможно е да знаем, че човекът е на такова място. Реалистично погледнато е заровен под земята и никога вече няма да го видим, ето това е, което ме плаши. Много мога да говоря по тази тема, защото съм загубвала доста близки хора. Нито баба си имам вече, нито дядо, нито още скъпи хора на сърцето ми, за които ми е много мъчно все още, независимо от времето.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разбира се,че се чувствам гадно,отвратително,тъжно ми е и т.н.Баба ми почина преди почти година,а все ще е сякаш беше вчера и ми липсва така,както ми липсваше в началото.Дори в момента мога да се разплача,ако се сетя повече неща,но просто не искам.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Губила съм домашен любимец. Много ми беше тежко. Сигурно една седмица без спиране плаках. Но полека-лека нещата почнаха да се оправят и сега ми остава само болката..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    За мен времето лекува..
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Аз загубих дядо си но времето не минава според мен е така всеки ден си мисля за него не мога да забравя неговата усмивка и да ви кага болката си остава и свикваш с нея например аз но как да го забравя като ме е отгледал и ме нау4ил на вси4ко

Изпитвам кратък момент на тъга и след това просто не мисля за това .. не виждам смисъл да страдам за някой или нещо което няма как да върна особено когато случилото се е от естествена смърт или предизвикано от самият човек по един или друг начин .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си