Имам страхотен мъж до себе си !Желая да опозная повече мъжката природа,мъжете са наистина интиресни,когато не са изцяло под влияние на хормоните си или ,когато срещнат момиче,което до този момент са смятали ,че не саществува на тази самотна и развратна земя-Но нека си признаем,ние хората сме я направили такава каквато е сега... : И така срещаш жена мила,с огромна душевност ,вяра и топлина,с които те обгръща отвсякъде.Случва се рядко,но се случва ако си заслужил, заслужавава си наистина чакането!. Същото се отнася и за жените,наистина има такива тъпанари,че просто няма да ми стигнат всички думи да опиша,само ние си знаем...Но нека не забравяме, че на света има шест милиарда души, половината от които са мъже. Истинският Той е някъде там. Няма смисъл да си губим времето с бледи подобия.!!! сега и конкретните ми вапроси към Вас мъже 1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? 2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",курва и всичко там дето изпозвате като речник? 3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г 4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? 5Девствените момичета са...? 6 Чувствителните момичета са....? 7.Лесните жени са...? 8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... 9.Идеалните физически мерки за жаната са...? 10.С какво може да ви впечатли една жена? 11.Руса,чернокоса,ниска или висока? 12.Спортно облечена или предизвикателна? 13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете? 14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас? 15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ? 16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу? 17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква? 18.Къде мечтаете да правите любов (секс)? 19. Могат ли мъжете без жените и обратното ? 20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени? 21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си? 22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате? 23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? 24. Свободен вапрос и отговор... Тук можете да споделите нещо още нещо за вашата тайна природа,което съм пропуснала питам,сигурна съм, че има такова! Благодаря за вниманието! Наздраве за вас мъже,каквоо неее....да не си помислихте,че за всички мъже,нее не всеки,който има пенис в гащите и кинти в джоба може да се нарече истински мъж,истинккият мъж е много повече от това!