- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПреДиМно За мъЖеТе
1.Какво е мнението ви за жените днес,а за себеподобните ви? ---и следствие на ли4ен опит ще запазя коментара за себе си
2.Ако момичето е почнало много рано полов живот,това задължително ли я прави "лека",к***а и всичко там дето изпозвате като речник? ---в пове4ето слу4аи да
3.А какво мислите за момиче,което е почнало полов живот след 18г ---ми ли4ен избор (а при нас не е мноо ли4ен но друга тема)
4.Колко време бихте изчакали едно момиче,за да сте с него? ако ми харесва достата4но бих я 4акал достата4но
5Девствените момичета са...? ---сладурани (в пове4ето слу4аи)
6 Чувствителните момичета са....?сладурани (във вси4ки слу4аи)
7.Лесните жени са...? ---по-добре без коментар
8.. Надутите,лигавите и отворени момичета са... ---лигли
9.Идеалните физически мерки за жаната са...? ---леко съм зле с математиката така 4е
10.С какво може да ви впечатли една жена? ---с държание подобаващо на здравомислещ 4овек + поне малко от малко визия (е не може без тва сиа няма лъжа тука)
11.Руса,чернокоса,ниска или висока? определено висо4ка косата е без зна4ение
12.Спортно облечена или предизвикателна?---да и отива на нея добре
13.Споделете една еротична и една романтична мечта ,която искате да изживеете? ---пак да си имам гадже![]()
14.Къде ви възбужда да целувате жената,къде тя вас? ---няма кажа![]()
![]()
15.Сериозна връзка,флирт или за "веднъжка" ? ---Отг:а)![]()
![]()
16Колко вазбудащо е за мъжа да гали жената там долу? ---ми на мен едва ли би ми доставило вархоооовно удоволствие но секи с вкуса си
17Важно ли е за вас целувката,ако да,каква? 100% е важна
18.Къде мечтаете да правите любов (секс)? в даскалото да им го на4укам на си4ки![]()
![]()
![]()
19. Могат ли мъжете без жените и обратното ? ---не
20.Какма мислите за интелигентността на днешните жени?---за сажаление интелигентните са малко
21.Какво мислите за Любовта,има ли я,заслижава ли си?---има я но рядко си заслужава (но ако е истинска си заслужава)
22.Какво бихте сторили за човека ,който обичате? ---си4ко предполагам
23.Какво мислите за женската изневяра,за мъжката,на какво се дължи,бихте ли я простили,вредна ли е или полезна за една връзка? ---НЕ
24. Свободен вапрос и отговор...из4ерпах са сори
Неподходящ размер на снимка в подпис!