.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

На 13 съм, а нямам цикъл

zdr.az sam na po4ti na 13 i o6te nqmam menzis.znam 4e ima vreme no problema e v drugoi imat

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

И аз нямам, ама какво да се прави. Все някога ще дойде.

Град
    Асеновград, България
    Спокойно, при всяко момиче е различно! При някои идва по-рано, а при други по-късно!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

При мен МИСЛЯ, че не е дошло, защото съм слаба. Но не се притеснявай. Организмът на всеки човек се развива различно. На едни на 11, на други на 15.

Не се притеснявай, защото това си е до организъм. Имам съученички, които са на 15 и нямят още Пък да ти кажа цикълът не е нещо приятно-цяля седпица да ти тичи кръв

Nemoga da razbera samo ne6to
    zakfo zanimava6 horata s gluposti hem si tapa hem ne razbira6 ............ ne 4esno vie malkite ste mnogo zle....
    -Icko-

Aи то и аз на 13 нямах мензис! Но чак на 14 и половина ми дойде-дори и до 16-17 е нормално да не ти е дошло-станеш ли на 16-17 тогава е повод за притеснение! Така че споко

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Не се тревожи но всеки му идва различно.!!!!!!
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Град
    софия
    На мен като ми дойде бях на 14, че и малко отгоре

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    При мен МИСЛЯ, че не е дошло, защото съм слаба. Но не се притеснявай. Организмът на всеки човек се развива различно. На едни на 11, на други на 15.
    az mislq 4e nqma zna4enie dali si slab ili debel. az su6to sum slaba i mi doide na 13god.
    ne trqbva da se pritesnqvash - ima vreme

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Pfff prestanete veche!Ako nqmash razviti gyrdi i bqlo techenie ne chakai skoro da ti doide!Vse nqkoga shte ti doide!Ako shte da e i na 20 pak shte ti doide!Vsqka tema sys syshtoto zaglavie:"Na 14 sym i nqmam cikyl" ; "Na 13 sym a nqmam menstruaciq" Mi prestanete veche!Ne chetete li gore vajnite temi!?!?!?!?!Breh she vi izbodyt ochite!

Абе тези теми...са милиони!Айде и тук ще ти отговоря.Добре разбрахме,че няма проблем щом ти нямаш мензис(то си е и нормално),но какъв е проблема,че другите имат?Ти искаш на всички останали да им ойде след теб?(така разбирам от написното)Не се притеснявай,а ако искаш да помогнеш на тялото си за да ти дойде по-бързо откажи мазното и газираното и яз много плодове.Храни се балансирано.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

само много ме ядосва-има 5 теми за тва, че още не им е идвало на момичетата еееее не е нужно 100 еднакви теми.

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от forever_yours
    Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    az mislq 4e nqma zna4enie dali si slab ili debel. az su6to sum slaba i mi doide na 13god.
    ne trqbva da se pritesnqvash - ima vreme
    realno az p1k mislq 4e ne e taka... ama ne sam ba6 100% sigyrna... bqh govorila s edna jena za tova iiii ponej az qm poo vednaj na den i togava ne mi be6e do6lo - tq be6e kazala da zapo4na da qm kato ostanaliq narod... osven tova na anoreksi4kite sa6to misli6 4e im spira cikala? a imai v predvid 4e anoreksiqta e psihi4eska bolest
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си