.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Не ми идва

Не ми идва

zdraveite az sam po4ti na 13 i o6te nqmam mqnzis. znam 4e e rano no problema e v drugo kato bqx na 10 god.s edna moq priqtelka mn luda pravexme edni raboti i si slagaxme plu6eni jivotni otdolu i ni be6e super qko. predi nqmax xigiena.
    mnogo ot moite priqtelki imat .az sam v 6 klas molq vi pomognete mi. ami ako ne mi doide?
    moje da imam nqkva infekziq
    nemoga da spodelq s mama ili baba 6toto te sa mnogo potaini xora

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Пловдив-София
    12-14 годишна възраст
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Град
    Elit Way School
    нищо ти няма ще ти дойде, спокойно не напирай да ти идва, че после няма можеш се отървеш от него мн години :P

Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    нищо ти няма ще ти дойде, спокойно не напирай да ти идва, че после няма можеш се отървеш от него мн години :P
    +1Тва с плючените играчки няма нищо общо!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    +1Тва с плючените играчки няма нищо общо!
    OnLy God CaN Judge Me !

Когато му дойде времето ще ти доиде цикълът. Дотогава не прави подобни експерименти с тялото си и спазвай добра лична хигиена.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей,мила.Поне на този етап,считам че няма повод да се тревожиш.На всеки човек,тялото се развива по-различен начин-на едни по-бързо,на други значително по-бавно.

За да може да отдея менструална течност,организма ти,трябва да бъде достатъчно съзрял.Ти от своя страна би подпомогнала този процес,ако се храниш здравословно,спортуваш и спиш достатъчно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Am ti zashto ne pusnesh oshte 1 tema che da stanat 3 za shtastie .. ?

Re: Не ми идва

Цитирай Първоначално написано от radoslava
    zdraveite az sam po4ti na 13 i o6te nqmam mqnzis. znam 4e e rano no problema e v drugo kato bqx na 10 god.s edna moq priqtelka mn luda pravexme edni raboti i si slagaxme plu6eni jivotni otdolu i ni be6e super qko. predi nqmax xigiena.
    mnogo ot moite priqtelki imat .az sam v 6 klas molq vi pomognete mi. ami ako ne mi doide?
    moje da imam nqkva infekziq
    nemoga da spodelq s mama ili baba 6toto te sa mnogo potaini xora

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Първо пиши малко по правилно,защото ми отне доста време докато ти разчета написаното!Второ никаква инфекция нямаш!та ти дори още нямаш 13,а е притеснително когато на 16 нямаш цикъл.Не се притеснявай когато ти дойде ще се молиш да не ти идва,повярвай ми!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си