- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде, как, защо?!
Най-вече външния вид
Да си допадаме като характери
Мале .. Ако още един път видя такава тема просто.. ... За пореден път ще кажа, че характера е най важен..
Животът е адът описан в Библията!
искам да кажа за "анкетата" , че според мен е доста тъпо зададен въпросът, защото едвали ще тръгна да опознавам характера на момиче, ако не ме привлича физически..
а относно тва къде се запознахме - в даскало.. загледахме се, запознахме се чрез общ познат.. или по-скоро даскал, щото трябваше да е по най-кретенския начин за който можех да се сетя и така.. ходихме известно време, след тва скъсахме, след тва я обидих мн (нарочно ест) след тва годината свърши.. на следващата тя си имаше гадже и "компания".. които се държаха доса зле с нея ииии така стана, че след разправий, бойща и няколко пиянски вечери пак тръгнахме... и така вече 2 години без 18 дена![]()
Хехе - как се запознахме - тва е интересна история, но твърде лична, красива и изпълнена с чувства, за да я поместя в страницата на пошъл форум като тоя![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Ми аз си разбирам въпроса по малко по-различен начин... Понеже познавам двойки, в които момчето или момичето са с половинката си само защото изглежда добре и ги представя добре пред компанията да речем... (което е тъпо СПОРЕД МЕН) Явно на тях любов не им трябва... Вярно има двусмислица във въпроса... Съжалявам за което...Първоначално написано от gostut
Ама това, което наистина ме интересува е написано в първия пост, на другото - майната му
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.