.

Виж резултатите на анкетата: Кое е важно за вас у човека, с когото сте?

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Най-вече външния вид

0 0%
  • Да си допадаме като характери

8 100,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Къде, как, защо?!

Разкажете къде се запознахте с настоящата си половинка... Как и защо се получи всичко между вас?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мале .. Ако още един път видя такава тема просто.. ... За пореден път ще кажа, че характера е най важен..

Животът е адът описан в Библията!

Анкетата е просто за лично удоволствие... Аз съм си писала какво ме интересува иначе... :P Моля без нерви!

искам да кажа за "анкетата" , че според мен е доста тъпо зададен въпросът, защото едвали ще тръгна да опознавам характера на момиче, ако не ме привлича физически..

а относно тва къде се запознахме - в даскало.. загледахме се, запознахме се чрез общ познат.. или по-скоро даскал, щото трябваше да е по най-кретенския начин за който можех да се сетя и така.. ходихме известно време, след тва скъсахме, след тва я обидих мн (нарочно ест) след тва годината свърши.. на следващата тя си имаше гадже и "компания".. които се държаха доса зле с нея ииии така стана, че след разправий, бойща и няколко пиянски вечери пак тръгнахме... и така вече 2 години без 18 дена

Хехе - как се запознахме - тва е интересна история, но твърде лична, красива и изпълнена с чувства, за да я поместя в страницата на пошъл форум като тоя
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Цитирай Първоначално написано от gostut
    искам да кажа за "анкетата" , че според мен е доста тъпо зададен въпросът, защото едвали ще тръгна да опознавам характера на момиче, ако не ме привлича физически..
    Ми аз си разбирам въпроса по малко по-различен начин... Понеже познавам двойки, в които момчето или момичето са с половинката си само защото изглежда добре и ги представя добре пред компанията да речем... (което е тъпо СПОРЕД МЕН) Явно на тях любов не им трябва... Вярно има двусмислица във въпроса... Съжалявам за което... Ама това, което наистина ме интересува е написано в първия пост, на другото - майната му

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си