- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли на кого да се обадите в 4 сутринта?
ima ima![]()
аахахахха и аз имам приятели, които злоупотребяват с алкохола ииии след това - с телефоните![]()
има хора, ама друг е въпроса, че не бих им се обадила
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Няма да ти пускам повече!Първоначално написано от fаke
![]()
![]()
Де да знам.. принципно има, ама май вси4ките си изклю4ват телефоните през нощта, така 4е и да искат, няма как да им се обадя
![]()
Робинята на Quench
Има- най-добрата ми приятелка,още един много добър мой приятел и приятеля ми.Винаги биха ми помогнали,дори и в 4 сутринта.![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
така като се замисля...може би 2-3 души...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не... никой няма да се излъже да ми вдигне.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Двама човека са - с тях всичко мога да споделя по всяко време...
само на един 4овек мога да се обадя.приятеля ми![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
И да занимавам посред нощ спящите си приятели? Не че би било чак такъв проблем, но не е коректно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да, и това е приятеля ми. Обаждала съм се и винаги след това съм се чувствала по-добре. Много искам да имам и такава приятелка, защото мъжете, колкото и перфектен да е моя понякога не разбират душевните терзания на нежния пол...
пхах..че те по тва време на денонощието още не са се започнали стабилно..![]()
Пфахх аз нема на кой да се обадя в 4 часа слетобяд па камо ли през ноща!Ама ако някой ми званне на мен с удоволствие бих му помогнала!!![]()
Първоначално написано от BluE_s
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
има .... малко са но ги имаи това са 3-4 макс
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
аз от известно време си задавам този въпрос... и мн ми се иска да кажа че има на кого да звънна,че наистина имам мн добри приятели...но уви...живота ми поднесе поредната си изненада...преди време имах на кого да се обадя,но точно в момента май няма,тъй като "най-добрите" ми приятели за пореден пат ми забиха нож в гърба...![]()
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
на най-добрата ми фр на приятеля ми...и на още една мн добра фрно дано не се налага
![]()
Може би 1-2,но пак е спорен въпрос!![]()
Не бих си занимавала приятелите с простотии в 4 сутринта...въпреки че има доста неспящи...