- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли на кого да се обадите в 4 сутринта?
Замислих се тези дни дали има на кого да се обадя в 4 сутринта.
Пример:Изпадам в тежък момент и искам да споделя с някого. Дали когато се обадя на 'приятел' няма единствено да ме наругае и да ми каже да му се обадя сутринта. Или пък ще си изключи телефона, за да не го безпокоя с моите проблеми.
Замислете се!? Има ли човек,който да ви изслуша по това време на денонощието?
Да, и го правят!
По това време има не малко хора които ще се зарадват да ги събудя за да отидем да пием бира, да се бием или просто да тръгнем в някаква посока с влака. Но за споделяне...де да знам, аз не споделям.
Всъщност се сетих за един човек на който мога да се обадя и д асподеля нещо лично.
Да, има... може би 2ма ...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ami ne v 4 no v 1 prez no6ta s1m zv1nqla na nai-dobrata mi priqtelka kato si spomneh 4e pla4eh i nemojeh da si poema v1zduh i v1preki vsi4ko tq za poreden p1t me izslu6a i me podkrepi...dade mi sili i koraj da pogledna napred i da s1bera sili da se izpravq sre6tu vsi4ki trudnosti kato znaq 4e tq e do men za koeto mn iskrenno i blagodarq i mn si q obi4am za6toto s moite problemi...ne e mn lesno da me slu6a6 ...da ne govorim da mi pomaga6
Да има,доказано е не само на думи.Аз от своя страна също съм изслушвала.Много мои познати ме чувстват близка и често се обръщат за съвет към мен,което разбира се ме радва.Готова съм да отделя на всеки време и внимание не зависимо колко ечаса.Най-малкото,че няма да заспя,ако от кажа или ако просто си изключа мобилния.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мисля, че има един човек...
Има 4 човека, за които съм сигурен, че винаги ще ми помогнат независимо от часа.
За щастие имаИ то не само един човек!
What you give is what you get!
много ясно, че има. мойто слънчице винаги би ми помогнало, в колкото и часа да му се обяда......... както и тя на мене де![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Има да на полицията на гаджето ми има нз много хора мога да звънна!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
В 4 часа май не е много етично да се звъни, аз не споделям личните си глезотии и драми, така, че и да има, не ми трябва.
daam ima ima... minum 3ma sa jenami i da i zvanna nqma da me 4ue...![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
A be ima hora na koito da se obadia vuprosa e 6te iskam li...Ako imam niakuv problem ili nyjda da spodelia s niakoi znam 4e vinagi moga da zvunna na maika mi nezavisimo kolko e 4asa i vinagi 6te mi dade adekvaten otgovor,6te me yspokoi i 6te napravi vsi4ko neobhodimo da se po4ystvam dobre.Samo na neia bih se obadila![]()
Да, имам.
На двете ми най-добри приятелки.
Никоя не би ми затворила телефона, напротив, ако се налага и до 7-8ч. сутринта ще ме изслушва..![]()
Както и ако някоя се обади на мен.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има... Мама. И не само тя. Имам и приятели, които биха ме изслушали по това време. Ноо аз не бих събудила някой по това време, за да се оплаквам. Трябва да е нещо наистина важно, за да го направя.
каквито и душевни терзания да имам няма да остана будна до 4 сутринта да мисля за тях, още по-малко бих занимавала хората с моите простотии...най-много да седна на компа да напиша нещо, което искам да пратя на някой и после да не го изпратя или да го изтрия като видя колко глупаво звучи![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ценя си приятелите и никога не бих им звънял в 4 сутринта за някакви мои терзания. Само ако и тях ги касае.
Има дамз.
Като прочетох заглавието веднага си помислих "Не."
Но се сетих първо, че съм го правила (беше 5 всъщност и бяха дъъъъълги размени на смси, пак важи)
После се сетих и за още хора.
И така мисля, че има 3ма човека. И още един четвърти, предполагам и се надявам, но със сигурност първо ще отнеса много благопожелания.
Дам, доволна съм.
Saatana vittu perkele hate crew!
ако звънна на някой от приятелите ми в 4 сутринта да му рева по телефона ще дойде и ще ме вкара в правия път с бая бой
иначе ако е сериозно е друго нещо...