Такам...значи .. искам да се науча да се гримирам,защото в момента освен да си слагам молив и спирала друго не мога... По-точно да се науча да си слагам правилно сенки..и там да разбера кое ми отива..кое не..как трябва да се нанесе-къде по-тъмно,къдепо-светло...дали прави очите малки или големи..на какви устни какво се слага..най-прости неща..моля кажете нещо по тоя въпрос..гледах в нета,но излизат сам обяви за курсове по гримьорство..а аз искам просто да се науча мене си да гримирам..ако намерите в нета някакви схеми,снимки или нещо такова..или да ми обясните..надявам се някой да има,който да разбира от тея работи тук.
Също щях да постна едни снимки да ви питам един определен грим как се прави,но без да искам затворих страницата и пак не ми се рови..този грим беше един лилав мисля на една снимка на Уискас..със лилава котка с пиърсинг май я беше озаглавила.Така в крайчетата леко нагоре..към кладенчето по-светло..а в края на клепача по-тъмно..абе пробвах се ама само се омазах....ии абе ако не ви марзи да я скивате снимката пък ако тя се хване да ми обясни ще е супер.