.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Гримиранее..съвети/хелп

Такам...значи .. искам да се науча да се гримирам,защото в момента освен да си слагам молив и спирала друго не мога... По-точно да се науча да си слагам правилно сенки..и там да разбера кое ми отива..кое не..как трябва да се нанесе-къде по-тъмно,къдепо-светло...дали прави очите малки или големи..на какви устни какво се слага..най-прости неща..моля кажете нещо по тоя въпрос..гледах в нета,но излизат сам обяви за курсове по гримьорство..а аз искам просто да се науча мене си да гримирам..ако намерите в нета някакви схеми,снимки или нещо такова..или да ми обясните..надявам се някой да има,който да разбира от тея работи тук.

Също щях да постна едни снимки да ви питам един определен грим как се прави,но без да искам затворих страницата и пак не ми се рови..този грим беше един лилав мисля на една снимка на Уискас..със лилава котка с пиърсинг май я беше озаглавила.Така в крайчетата леко нагоре..към кладенчето по-светло..а в края на клепача по-тъмно..абе пробвах се ама само се омазах....ии абе ако не ви марзи да я скивате снимката пък ако тя се хване да ми обясни ще е супер.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Мен,също ме няма много-много в гримирането,но знам някои нещица.Като за начало,ако очите ти са цветни(зелени или сини) е най-добре само дда ги почертаваш със съвсем леки и бледи цветове,а не да прикриваш естествената им красота-използзвай прасковено,сребристо,бяло.. .
    Ако,очите ти са кафяви или пък черни,наблегни на по-силния грим и по-ярките цветове и тоналности на златистото например.

За устните ти можещ да използавш гланц,вместо червило.Гланца им придава по-голям обем и плътност.

Спиралата пък,придава много изящен и красив вид на миглите.

Подчертай и скулите с малко руж.

Това е за което се сещам в момента.А и при почистването на грима бъди много внимателна-важното е да го премахнеш напълно от кожата си.Ако използваш често фон-дьо тен или пък пудра,си купи и продукт за почистване на порите.

Дано да съм ти помогнала.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    В козметичните магазини понякога правят промоции на някои марки гримове и професионалисти гримират желаещите. Можеш да отидеш на такава промоция и внимателно да гледаш какво те правят. Все пак гримът си е доста индивидуален и трудно ще получиш съвет от човек, който не те е виждал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си