- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой можели да ми каже
Някой/я бил ли ми казал защо сичките момичета който познавам не ме харесват защото съм мургав(не черен а мургав) искам гадже а никоя не ме иска на 13 съм
не те харесват щото са още недорасли а и ти си още малък за сериозна връзка спокс ще дойде и твойта принцескаа![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Проблемът не вярвам да е в кожата толкова,колкото в общуването,може би там бъркаш
Проблемът не е в цвета на кожата ти,просто момичетата на твоята възраст си падат по батковци.
П.С:Много ми харесват момчетата с тъмна кожа. :P
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мале
на 13 за гаджета мисли.....
аз на 13 учех кат ненормална
я си сядай на трибуквието!
Според мен проблема не е в цвета на кожата ти, а в общуването с момичетатаПък и според мен още ти е рано за гаджета, ама щом така си решил...
аз 0ще във 2ри клас си имах гадже пъкПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Първоначално написано от Say It Right
az sam na 13 i si padam po batkovci na 16-17,taka,4e spokoino 6te doide i tvoeto vreme![]()
mnogo to4no kazano,nakratko kato stane6 batko momi4etata 6te te xaresvatПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
И аз...Първоначално написано от comics
ама то беше едно ходене амааа...
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
az sym bql krasiv visok umen charoven s 4uvstvo za humor kato bqh na 13 nikoq ne me iska6e
Ами малки сте все още.На таэи въэраст ако нямаш външност,не се надявай на гаджеИ аэ може би на 13 само това съм гледала.Но не се тревожи.Малък си още.НА 13 даже е смешно да имаш връэка,ако иэобщо може да се нарече връэка де.Та така.Иэчакай да попораснеш и нещата 100% ще се променят.
[size=7][b][u]fosse cos
malu sioshte be drebnoto kfo se vaikash![]()
Хм..аз имах един от моя клас който беше мургав и никой не го харесваше това беше на 12г. вече е на 15 и сички са луди по него казвамтиПървоначално написано от deadshadow13
![]()
От къде знаеш, че е заради това?Има много мургави момчета, които си имат гаджета.