- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеи за коледна украса
Здрасти,
Понеже всички нещо почнаха да се присещат за Коледа по-рано и мен нещо ме прихванаи реших да ви питам за идеи за коледна украса.Е не онази обикновенната дето хем даваш 40 лв. за нея хем не е нищо особено ами някакви такива направи си сам
Че така де имате ли някакви идеи за такъв тип коледна украса
![]()
My heart is broke but I have some glue
Здравей.Аз обожавам Коледа и всичко свързано с нея.![]()
Принципно сама си украсявам вкъщи,но използвам традиционните гирлянди,топчици,звездички , и т.н,които се продават по магазини/сергии и т.н.
С нетърпение я очаквам и тази година.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
а защо няма отговор 'през хyя ми е за коледа' !?
алелуя.
Ако искаш,направи някакви лесни сладки вьв форми4ки-елхи,елени,звезди...продава се такива по магазините!После ги увий в станиол и ги зака4и на елхата,или си ги хапнете!![]()
Сетих се и за снежинки от фолио - като се прегъне един кръг или квадрат на няколко пъти, така че един от върховете да е център и после се реже с ножици, като се разгъне са много красиви
лампички![]()
иии може би някоя яка топка...всичко друго е грозно смешно или като в детска градина
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Мразя коледните украси и .... бла бла и тям подобни...
една елха с играчки ми стига......![]()
Хехехе :P http://www.az-deteto.com/index.php?id=78
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Обожавам Коледа дори преди време бях пускала тема.Като видях тази и с 1 фр се сетихме и си направихме звездички от фолио-украсихме ги,а после и мини-подаръчета от кутийка от кибрит,станиол и с панделки :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ммм, като бях по-малка със сестра ми си правехме сами украсата за Коледа. Ъм, значи с цветни листчета (е,чак забравих как се казваха) можеш да си направиш гирлянди. Режеш листчетата на тънки (но не прекалено тънки) резки ( омг ). Залепваш на първата крайчетата и става кръгче, после мушваш следващата и я залепяш. Става нещо като верига, ама хартиена.Друго,друго ... Можеш от някъв дебел картон да си направиш подобия на фенери (пак ги свиваш във формата на кръгче,като преди това можеш да си нарисуваш/залепиш разни свещи или други коледни картинки и след това ги слагаш да висят някъде с конец).
Попринцип знам и други, но сега не се сещам. Но все пак, ако си от Пловдив, може да отидеш на Коледния панайр ... има много хубави неща.
![]()
П.С. Обожавам Коледа!![]()
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз още един бях сложила ама той нещо не излиза
Мерси за идеиките ама знам че можете и повече
![]()
My heart is broke but I have some glue
мммм понеже виждам катерещи се дядо коледовци и реших и аз да си ушия един само че някож ако има пик-че да ми прати да видя как горе долу за го започна
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
обожавам да украсявамголеми бели/сребристи/зелени с бели крайчета герлянди с играчки във всички цветове
![]()