.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Adidas?

Adidas?

Да,мързи ме да си мръдна гъза до центъра,тая вечер съм нощна,изобщо време никакво. И въпроса ми е някъде виждали ли сте ТОВА животно .И къде по-точно,защото за трети път търся нещо такова-уж все Adidas,ама тука ги има, там не и си се разнасях доволно.

Мерси за вниманието
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Голям фен Аватара на tainstvenata
    извинявам се за офф топика но неможаш да се сдържа и да не напиша,че маратонките много ми харесаха много добър избор.Аз незнам каде ги има защото не съм от софия дано си ги намериш и да си ги носиш със здраве
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Не са за мен този път.
    Но знам ,че човека страшно ще се зарадва и сме го решили отдавна.
    Само да ги намерим...
    Just Married

страхотни саа =D>
    Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta

защо не ги поръчате от сайта ?

Град
    LaZzZ`VeGaSsS
    ами незнам къде по точно ги има...обаче мисля че може да отидеш в магазина,да кажеш модела и да си ги поръчаш аз така си поръчах едни и ми ги докараха

еми единствения начин, по който мога да ти помогна е като ти кажа, че в официалния им магазин (на Алабин?) ги няма... вчера бях там и не видях такъв модел
    остава вариант аутлета, ама далище е този модел, дали ще е този номер, който ти трябва.. не се знае

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Преди два месеца в склада на адидас ги имаше, но бяха светло лилави. Жалко че нямах пари да си ги купя щото са много хубави
    Отиди и провери там

Така или иначе се е видяло,че ще си търся и...дано намеря каквото ми трябва.
    Мерси за отговорите
    Just Married

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    За да не пускам нова тема..тая и без това е с идеалното заглавие...питам тук:
    Къде в сф има каквито и да било магазини,складове,аутлети, ла бла на Адидас?????
    Начи знам...аутлета до НИМ,магазина на Алабин и тоя дет е на Витошка близо до него,2 на пиротска..и един в един МОЛ имаше...Други?
    А каква е далаверата с поръчването?

predi go ima6e v..moll-a samo 4e jenski

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Eм женски-мъжки се таз...Трябва ми Адидас суперстар възможно най-класически модел...То се е видяло че модела Рън ДМС няма да се намери

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Абе намеираш си сайт, който доставя до Европа и си поръчваш оттам. откакто долара поевтиня ти излиза по-евтино да си купуваш от Щатите и да платиш доставка. Това важи с пълна сила за някакви original band merchandise например и за converse. Имаше един сайт - имаха над 80 различни резцветки на all star и бяха на по ~40 долара. По-евтино, отколкото да си ги вземеш от магазина ...
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе тия доставки първо ми се виждат мн скъпи..кфи са тия 30долара..2ро мн сложно с разбирам с компове особено на англ и 3то така не мога да го видя и пробвам.
    Оф днес съм обиколила всички магазини в сф и няма и няма :*(((

Че гго няма моя модел,няма го...или не съм търсила достатъчно.
    ...
    Тва с доставките обаче не важи много.Веднъж съм поръчвала,платих почти двойно,като и първоначалната цена не беше малко.А ако е както сега и ми трябваха за определена дата-абсурд,те за толкова време не могат да ми ги опаковат даже. Единственото предимство е че все някога ще ти ги доставят,а не можеш да ги намериш в България,да кажем.
    Just Married

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си