.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ми баш на германците нищо не са им направили. че в миналото са били кръволоци били са, но такива са били времената до голяма степен. пък и геноцида срещу тях не може да бъде оправдан от каквото и да е.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ми баш на германците нищо не са им направили
    ..освен кризата..
    но да не навлизаме в тая тема, че не знам за кой път се обсъжда в тоя форум..

Уважението не се печели с уважение.
    Факт. Когато уважавам някого, то е заради качествата му, не защото той ме уважава. Мога да уважавам пълен гадняр, стига да е наистина добър в това, което върши. Всъщност много малко от хората, които аз уважавам, уважават мен и обратно - понякога си мисля, че двете неща невинаги са съвместими.
    А и като цяло рядко уважавам другите.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Обичам темата за уважението. Винаги я чувствам много близка.

Така, първо. Много обичам на село баба ми и дядо ми ( типично патриархално семейство) да ми казват - умай уважение, уважавай я/го, той/тя ти е баба/баща/майка/дядо/леля и т.н.
    Е , за мен уважението не се определя в това да лицемерничиш и да показваш добри обноски , и толеранс, а в това да бъдеш искрен, да показваш истинските си чувства в момента. За мен тяхното "уважение" си е чисто лицемерие.
    Их, и майка ми пак трябва да намеся...
    Когато нещо не й изнася, винаги ми повтаря - ти грам уважение не показваш , бла бла бла.
    1. За мен уважението , както казах - това е да бъдеш искрен с един човек. Аз с нея съм - понякога съм груба, сарказтична, цинична , но това не значи, че не уважавам човека срещу мен. Щом му показвам какво мисля, какво чувствам, щом се разкривам пред него - значи го уважавам.
    2.И да не я уважавах майка ми - тя няма моралното право да ми казва да я уважавам. Това е нещо , което се чувства. Не нещо, което ти казват да правиш.

Ако проявявам толеранс към някого, демонстрирам добро възпитание и обноски, това не е от уважение. Както казах де <- възпитание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си