.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Най-добрата ме пренебрегва все-повече

Приятелката ми, с която се познаваме от доста време си има нови приятели, които аз, така да се каже, не понасям. Когато сме аз,тя и приятелите и се чувствам не на мястото си. Струва ми се, че иска да се прави на готина с новите си приятелчета и забравя всичко, включително и мен. В четвъртък и предложих да излезем, а тя отговори, че не може, защото ще излиза с новите си приятели. Започва все повече да ме пренебрегва, за да бъде с тях.

Емии писна ми вече. Единствено не съм я зарязала, защото много я обичам и не знам какво да правя.

Незнам какво толкова се обичате,но след като така се държи или поговорете,или известно време не я търси(може да се сети за теб) ако не се сети и кажи,че много те е разочароавала като е постъпила така необмислено и после ти ще си прецениш ко да прайш.
    Сигурно не съм помогнал много,но това е положението/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    CBR1100XX-Не е точно така.Любовта си има някакви граници.Защо авторката,да приема новине и приятелки,при положение
    ,че не са и приятни?Няма смисъл...По-добре да говори с това момиче и да разбере дали има начин да запазят приятелството си.Това,че я пренебрегва не е никак приятно,защото оставаш на заден план,втора цигулка,аууу само като си го помисля и ми става неприятно...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от CBR1100XX
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    CBR1100XX-Не е точно така.Любовта си има някакви граници.Защо авторката,да приема новине и приятелки,при положение
    ,че не са и приятни?Няма смисъл...По-добре да говори с това момиче и да разбере дали има начин да запазят приятелството си.Това,че я пренебрегва не е никак приятно,защото оставаш на заден план,втора цигулка,аууу само като си го помисля и ми става неприятно...
    da we ama nali (priqtelite na moite priqtel sa i moi priqteli)e taka glasi maksimata de,no............kvo da ti kajem priqteli nema 6te go razberete po natam u jivota,a nekoi zapo4vat da go razbirat ve4e

Това,че ти не си намерил истински приятели,не означава,че ги няма.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

А, не, не понасям такива номера Вазирай я. Колкото се може по-бързо. Много време ше ти отнеме да пренебрегне чувствата си, но не й предлагай да излизате, не й се мазни , не й говори. Може и да започне да й пука за теб и да разбере какво е загубила и да се върне или да те напусне. Ако те напусне, значи никога не е била истинска приятелка. Бях жертва на абсолютно същия случай и много, много съм плакала. Сега вече, след половин година и дории повече съм си добре и ми е през гъза за нея
    Memento moriendum esse!

Re: Най-добрата ме пренебрегва все-повече

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Приятелката ми, с която се познаваме от доста време си има нови приятели, които аз, така да се каже, не понасям. Когато сме аз,тя и приятелите и се чувствам не на мястото си. Струва ми се, че иска да се прави на готина с новите си приятелчета и забравя всичко, включително и мен. В четвъртък и предложих да излезем, а тя отговори, че не може, защото ще излиза с новите си приятели. Започва все повече да ме пренебрегва, за да бъде с тях.

Емии писна ми вече. Единствено не съм я зарязала, защото много я обичам и не знам какво да правя.
    Еми щом те е зарязала сигурно не те е смятала за най добрата си приятелка. Ако толкова ти пука за нея поговорете ако не я остави да прави квото си знае.Накрая ще се осъзнае и ще те потърси.

Мега фен
    Град
    София
    Ясно.Тук става дума эа приятелска ревност.Нормално е.Само,че колкото и да са ти неприятни новите и поэнати,опитай да ги приемеш или поне да се поопоэнаете.Эащото предполагам надали сте се опонали.Може би са ти неприятни именно,эащото тя те пренебрегва и иэлиэа с тях.Пробвай да видиш що эа хора са.Може пък да си эаслужават и да си станете една голяяяма дружинка.
    Ако пък толркова не ги понасяш,не се впрягай.Може би прекалено обсебваш приятелката си.Не може да я искаш само эа себе си.Все пак е човек,нормално е да поддържа контакти и с други хора.Раэбери я.Не энам.Все си мисля,че си внушаваш таэи дескриминация.Ако пък нещата толкова эагрубеят,раэговорът му е майката.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ясно.Тук става дума эа приятелска ревност.Нормално е.Само,че колкото и да са ти неприятни новите и поэнати,опитай да ги приемеш или поне да се поопоэнаете.Эащото предполагам надали сте се опонали.Може би са ти неприятни именно,эащото тя те пренебрегва и иэлиэа с тях.Пробвай да видиш що эа хора са.Може пък да си эаслужават и да си станете една голяяяма дружинка.
    Ако пък толркова не ги понасяш,не се впрягай.Може би прекалено обсебваш приятелката си.Не може да я искаш само эа себе си.Все пак е човек,нормално е да поддържа контакти и с други хора.Раэбери я.Не энам.Все си мисля,че си внушаваш таэи дескриминация.Ако пък нещата толкова эагрубеят,раэговорът му е майката.
    Наплъно съм съгласна!!! =D>
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Аз не съм много съгласна с това да ги приеме. Опитай да ги опознаеш, но ако отново стигнеш до извода, че не ги харесваш, недей да ги приемаш. Уговори си среща някъде насаме с приятелката ти и й кажи как се чувстваш. Кажи й, че ти липсва много и не искаш да се отчуждавате. Понякога хората тръгват по грешен път и просто някой трябва да им покаже верния. Ако не ти обърне внимание, значи не е приятелката за теб.

Не мисля, че е така. Тук става върпос за пълно пренебрежение от страна на "приятелката" към момичето. В случая първата е постъпила с втората като боклук - т.е ползвала я е няколко години са приятелка и след това като е намерила някви други: Аааайдее чао ти. Нека момичето само да каже кой е прав в момента и кой е крив.
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Не мисля, че е така. Тук става върпос за пълно пренебрежение от страна на "приятелката" към момичето. В случая първата е постъпила с втората като боклук - т.е ползвала я е няколко години са приятелка и след това като е намерила някви други: Аааайдее чао ти. Нека момичето само да каже кой е прав в момента и кой е крив.
    Това е моето мнение.
    Не ме интересува дали се припокрива с нечие друго мнение.Просто смятам,че положението е доста филмирано и би трябвало да се подходи по по-лесен начин,така че да не стане от мухата слон.Не ,че проблемът на авторката е маловажен,но има начин да се реши и по по-мирен път,а не да си втърпява ,че приятелката и е постъпила с нея ,като с боклук`,просто не е така.
    [size=7][b][u]fosse cos

Не мисля, че някой има вина. Просто в един момент се обърка всичко. Дали го прави нарочно или не, аз не мога да кажа. Знам само че изведнъж всичко се промени. Приятелите и съм се опитала да ги приема, но не мога. Приятелска ревност винаги има, но в момента не става дума точно за нея . Надявам се да не сте прави и нещата да се оправят. Тези дни мисля да си поговорим на тази тема и ще решим какво да правим.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Все някога този момент ще дойде... Не знам на колко си години, но не може цял живот да си с една приятелка... Повечето хора дори не помнят някои от своите приятели... И ти ще си намериш други приятелки, не се тревожи

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си