- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли мъже с раста?
Abe momi4eta kakwo mislite za mujete sa rasta.Kakwo e purwoto neshto koeto si mislite kato widite takuw muj ?
Заглавието на темата,трябва да бъде написнао на кирилица.
ЦвЕтИт0![]()
Определено не ми харесват нито момчетата,нито момичета с расти.По моя преценка е нехиенично и отблъскващо дори!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е за моми4етата разбирам хаххахахах :P
гнусно и противно![]()
Мен лично ме кефи... особено на някой им стоят много добреЩо се отнася до хигиена..нз...не съм запозната с начина на поддържане на прическата
![]()
мразя растафари.
повече от противни са ми...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Готино е. Пък и повечето растафаряни, с които съм говорила са забавни хора.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
I az taka mislq vuob6te ne mi dopada prosto e ptrotivnoПървоначално написано от ЦвЕтИт0
+1Първоначално написано от Maimunche_f
:P
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Сууупер отворени, дружелюни, весели, разговорливи хора... като цяло....
иначе за външния вид и това как изглеждат дредлокс... ами на някои найстина им седи много добре... мен ме кефи... за хигиената... нека е колкото е възможно по висока![]()
![]()
Не ме кефят растите.. Съгласна съм с другите,че е гадна и отблъсква.. Предпочитам си момчета с нормални коси и прически...![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Момчетата с расти са големи пичовеаз имам фр. с раста и бих казала че си е мн чистичък и сладичък
![]()
Просто ужасно за хигиената да не говорим.![]()
![]()
![]()
абе не знам... мн зависи как му седи на самия човек (за мъже/момчета де.. ако вида момиче с растазле
)... чак да са ми противни рядко... честно казано ако сложиш некъф свлечен пич с раста до такъв с 2 тона гел на все пак безформената му причесчица, с розова блузка и избръснати крака... ми нз кое ше ме отврати повече
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Отвратително е! Изобщо не ми харесва, то тва е толкова нехигиенично, че нямам думи просто...
Кефат меееее
Първоначално написано от kiss_me{P}
![]()
mi vseki tip pri4eska mi haresva za6toto purvoto koeto gledam v edin 4ovek(muj,jena)e pri4eskata .spored men ako 4ovek e s pri4eska zna4i se griji za vun6niq si vid.za men nqma tolkova zna4enie da e krasiv/a otkolkoto da e poddurjan bilo to dori i s pri4eska rasta.taka 4e dopada miПървоначално написано от hoobastank
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Напълно съм съгласна.Много нечистоплътни ми изглеждат като цяло.Отблъскват ме и не смятам,че някога бих си харесала такова момче,въпреки че външния вид няма значение.Просто са ми противни.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mene si ma kefi tfa jiwotno rastata i smqtam skoro da si go pusna![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0