.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли мъже с раста?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

37 34,58%
  • не

46 42,99%
  • се ми е едно

24 22,43%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Яко е, що да не? Като Sean Paul... :P
    The reasons of love... <3

един мой приятел е с раста и мога да кажа че е супер много ми харесва и е много сладак

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз не познавам лично хора с расти, но ми изглеждат хора като хора, даже по-дружелюбни, отколкото би било някое рапърче например, както и приятелски настроени и готови да завържат разговор. Струват ми се приятни. Иска ми се да знам колко от тея, дето написаха, че растите са нехигиенични и противни, познават лично някой с такава прическа, че да говорят така Това да съдиш само по външния вид на мен пък ми изглежда дяволски противно...
    Мнението ми за мъжете с расти е, че доста от тях са пичове. Има и много, на които растите им стоят божествено Но все пак не бих приела някой от тях за повече от приятел, в края на краищата ще ми се иска да има как да прекарам пръсти през косата му, без да се чудя как става този номер. Да не говорим, че по принцип много харесвам дълги коси (на приятеля ми е такава, направо... ) и обичам понякога да хвана кичурче и да го въртя из пръстите си (не че аз си нямам, ама чуждото е по-миличко, особено ако имаш достъп до него ).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на rakiQ
    мъжа ми е растафар
    по принцип са мн весели добри хора....
    той е от чистоплътните.. мн обичам да си играя с дредовете и като не слуша -СКУБ!!

абе хора като хора,...кво да кажа съвсем нормален човек...

Не ми харесват нито момчета, нито момичета с раста.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    аз и растите нямаме никакви проблеми едни с други.

какво толкова, едната коса е

mn se kefq na rastafari, mn sa si gotini i 4isti

mn gi razbirate v pove4eto sluchai vie ste feshioni koito ne znaqt nishto za dreadlocks i rasta culture . Mejdu drugoto ima mn preparati koito po4istvat dreadove otvutre taka 4e higienata ni e na 10+ daje pove4e ot gelosanite kosi na fashionite! Az sum si rastafarai i mi haresva rasta cult

Първата ми мисъл абсолютно е "Ебаси пича!" ,но после като се сетя колко нехигиенично е ми става малко гнусно...само малко..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Растафарите може наистина да са дружелюбни хорица, но това не прави прическата им по-малко противна Може на момчето да му стои супер яко да е с растички, но от гледна точка на хигиената... мисля, че не е нужно да коментирам. Дори въпросния човек да си мие косата по 2 пъти на ден пак не може да се нарече чисто - я си представете вие да се къпете с дрехите или да си миете косата с шапка... няма да станете особено чисти нали

Големи са сладури ! =)

sedcho
    Новак
    Новак

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:52 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    mn gi razbirate v pove4eto sluchai vie ste feshioni koito ne znaqt nishto za dreadlocks i rasta culture . Mejdu drugoto ima mn preparati koito po4istvat dreadove otvutre taka 4e higienata ni e na 10+ daje pove4e ot gelosanite kosi na fashionite! Az sum si rastafarai i mi haresva rasta cult

+1 =D> =D> hora pro4etete malko i togawa komentiraite higienata

edit.to si imalo buton za citirane ama koi t igleda :P

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    баси майката!
    кво ще рече "момче с раста е" ?!!?!?
    може да кажеш - "момче - раста", растафарианец, растафар, или "момче с дредлокс" примерно.. заболяха ме пръстите да пиша едно и също - раста е културата, раста е възприятието, движението, мисленето.. раста НЕ Е "ПРИЧЕСКАТА" , "прическата" се нарича дредлокс, дредове, дреди и производни ! закво по дяволите не престанете да предизвиквате гадни агресивни реакции и глупавите си постове? що не си го заврете отзаде е така!??! ааа ше ви еба майката тъпи неориентирани копелета !

Бляк.. не не ми харесва...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен
    Чесно казано не ме кефят толкова ..... но в нашия град има един на който много му отиват и е супер сладак с тях ....

и междодругото прическата не прави човека по различен от останалите!

Ами...не са чак толкова зле

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами изобщо не ми харесват... просто изглежда грозно за мене... пък и като съм наблюдавала някой момчета с раста... какво ли няма в косите им... може не всички да са такива, но като цяло не ме кефят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    STARA ZAGORA
    o bojee fe6anite pak se izcepiha """podgotveni""".. i koe mu e nehigieni4noto be ... na bas 4e sa po-dobre ot va6te gelosani mazni izgoreli... kosi kat ne znaite ne se obajdaite ...
    a ina4e rasta kulturata e syper ___ osobeno ako trqa sravnqam s va6te fe6anski .... ne mi se zanimava ...

Град
    shumen
    mneee pove4eto hora s rasta sa syper izbuhlqri, nekvi takiva syper nenormalni i harabejni i na nqkoi naistina im otiva tazi pri4eska - pove4e otkolkoto obiknovenna kosa - vseki e individyalen v tova otno6enie... men li4no oba4e kato sama pri4eskata izob6to ne me radva... mn mi e tapo nekvo takova - zapletena kosa bace ... ama ima nqkolko mom4eta deto sam vijdala s rasta deto spokoino moga da gi sloja v kategoriq "qki" kato van6nost
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Всеки решава какво да си прави с косата...Разликата е в това, че на някои им отива, а на други не чак толкова.... На мен лично ми харесват момчета (не мъже ) с раста

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Всеки решава какво да си прави с косата...Разликата е в това, че на някои им отива, а на други не чак толкова.... На мен лично ми харесват момчета (не мъже ) с раста
    защо не и мъже??
    ти знаеш ли колко много ЪЖЕ (30..и нататък.Г..) съм виждала... и винаги съм искала баща ми да е такъв

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    баси майката!
    кво ще рече "момче с раста е" ?!!?!?
    може да кажеш - "момче - раста", растафарианец, растафар, или "момче с дредлокс" примерно.. заболяха ме пръстите да пиша едно и също - раста е културата, раста е възприятието, движението, мисленето.. раста НЕ Е "ПРИЧЕСКАТА" , "прическата" се нарича дредлокс, дредове, дреди и производни ! закво по дяволите не престанете да предизвиквате гадни агресивни реакции и глупавите си постове? що не си го заврете отзаде е така!??! ааа ше ви е** майката тъпи неориентирани копелета !
    Всъщност си права.

Аз ги мразя точно заради културата им, не заради прическата.

а в темата се говори за прическата де..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си