Into the great wide open... Under the sky so blue...
Аз не познавам лично хора с расти, но ми изглеждат хора като хора, даже по-дружелюбни, отколкото би било някое рапърче например, както и приятелски настроени и готови да завържат разговор. Струват ми се приятни. Иска ми се да знам колко от тея, дето написаха, че растите са нехигиенични и противни, познават лично някой с такава прическа, че да говорят така Това да съдиш само по външния вид на мен пък ми изглежда дяволски противно...
Мнението ми за мъжете с расти е, че доста от тях са пичове. Има и много, на които растите им стоят божествено Но все пак не бих приела някой от тях за повече от приятел, в края на краищата ще ми се иска да има как да прекарам пръсти през косата му, без да се чудя как става този номер. Да не говорим, че по принцип много харесвам дълги коси (на приятеля ми е такава, направо... ) и обичам понякога да хвана кичурче и да го въртя из пръстите си (не че аз си нямам, ама чуждото е по-миличко, особено ако имаш достъп до него ).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"