Zdraveite iskam da vi razkaja moqta istoriq i ako imate nqkakvi saveti 6te se radvam da mi gi kajete

Zna4i, imam priqtel, s koito sme zaedno, no v momenta sme v razli4ni darjavi i 6te se vidim sledva6toto lqto. 6te kajete, 4e e mnogo trudno da se poddarja takava vrazka, no tova e vtorata godina, prez koqto sme zaedno samo lqtoto i posle sme razdeleni i znam kakvo e. Otno6eniqta ni sa mnogo seriozni i naistina mnogo se obi4ame i sme si go dokazali, nai-malkoto s tova, 4e vapreki 4e prez pove4eto vreme sme dale4 edin ot drug ne6tata mejdu nas ne se promenqt, a dori vsi4ko e o6te po-hubavo. Predi da vi kaja problemat mi, trqvba da kaja, 4e naistina go obi4am, 4e iskam da sam s nego za mnogo dalgo vreme, 4e znam 4e takav 4ovek kato nego prosto nqma da sre6tna... Samo 4e neznam za6to sam tolkova ujasna i glupava i... V4era izlqzoh i ima6e edno mom4e, koeto me haresva6e i zapo4naha flirtove i t.n. i ot prikazka na prikazka, stana taka 4e se celuvahme mom4eto e naistina svqstno, no az darja na priqtelq si i ako nqkoi me vidi s drugo mom4e, vednaga 6te se obadqt na priqtelq mi i taka re6ih da kaja na tova mom4e 4e go haresvam, no ne moga da sam s nego, za6toto ne iskam da izgubq priqtelq si i to4no togava bqhme sednali i toi me be6e pregarnal i mina edin ob6t priqtel na men i na gadjeto mi I sega purvo, 4e me e strah, 4e tozi ob6t priqtel 6te mu kaje i vtoro, no po-vajno e 4e se 4uvstvam UJASNO. Priqtelq mi pravi vsi4ko za men, za da mi dokaje kolko darji na men i znam, 4e toi naistina iska da sme zaedno v bade6te i ne6tata sa seriozni i znam, 4e nqma da mi izneveri, a kak mu se otblagodarqvam... Sama 6te sam si vinovna ako razbere i me ostavi, a i si go zaslujavam, no bez nego 6te sam edno ni6to, za6toto samo nadejdata, 4e 6te sme zaedno me krepi.

Tova e istoriqta. Ako mojete da mi pomognete, naprimer da me posavetvate kakvo da napravq i trqbva li da pravq ne6to izob6to (osven 4e trqbva da spra i da mislq predi da napravq nqkoq glupost, tova go osaznah)

Mersi mnogo na vsi4ki

Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т,заглавието трябва да бъде написано на кирилица.