.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Торбалан...

...На колко години бяхте,когато родителите ви плашеха с него и на колко сте били,когато разбрахте,4е не съществува...? ...МАма ме плашеше с него,когато бях на...3 или 4...Казваше ми,4е ако не заспя,той ще дойде и ще ме вземе в торбата си... ...Една ве4ер...май бях на 5 или...6 реших да не заспивам и цяла нощ да съм будна,за да видя дали ще дойде...Е,тогава сама разбрах,4е няма такова нещо като Торбалан

Град
    варна
    Няям спомени да са ме плашели с нещо

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мене с нищо не са ме плашели....

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

мене ме плашеха с караконджула естесвтено правех се че ме е страх
    we give it all.

Град
    Dryanovo
    Наще не са ме плашели с нищо мисля

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от tiesto
    Да не си гледал филма за Торбалан днес?
    Ти па от къде знаеш?! ...Еми след като свърши,реших да напиша темата... Мислех,4е филма ше е по-хубав ама... ... И съм МОМИ4Е!

Ами май бях за 5-6 години като спряха да ме плашат с него

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    мене ме плашеха с караконджула естесвтено правех се че ме е страх
    мен също

пене пък са ме плашели с торбалан,г-н Шницел/наще го бяха измислили щото мразех шницели,е и сега ги мразя де и ми казваха че ако не слушам в детската(щото аз се бягах оттам и си отивах в нас при тати който работи от по късно сутринта(градината беше срещу нашия вход :P ) ) г-н шницел ще доийде ще ме вземе и ще ме накара да ям шницели спрях да вярвам в тея глупости кат снаха на 5 или 6 не помня точно

Град
    your mind,your body and your soul
    xax ami az poneje sam ot moreto i maika mi me plasheshe s morskata maika daje si bqh izgradila i neiniq obraz..izglejdashe otvratitelno.i edin den sprqh da vqrvam v neq zashtoto osaznah che nqma da mi e dobre na nervite xaxa...a v torbalan ne sam vqrvala nikoga obache vchera gledah nqkav film za nego i bqh potresena.dori se zamislih dali i pod moeto leglo nqma takova neshto..kakto i da e taq misal burzo mi izchezna ot glavata
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Мен също... нито с торбалан, нито с някви вещици... Сигурно съм била добро детенце

Много ме плашеха с такива неша , не мама а маминка ми . Един път заради това ми ляха крошум /нз дали се пише така / В общи линии много ме беше страх до 5-6 годишна възраст . Не мисля че това трябва да е подхода към едно дете
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    пене пък са ме плашели с торбалан,г-н Шницел/наще го бяха измислили щото мразех шницели,е и сега ги мразя де

Ми аз не помня да са ме плашили с Торбалан...с няк'ви мечки и вълци по едно време,но нямам много ясни спомени.

+1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

+1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мен с Торбалан не са ме плашили... Само с оная жена дето си вре метла м/у краката и лети... Ама като поотраснах и се усетих, че тва са врели некипели... Никой не е сядал да ми обяснява, че нямало от кво да ме е страх

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Пхах... "маминка"... ебати отвратителната думичка за баба, на която й се иска да е вечно млада
    Нищо лично към момичето, което го използва, просто на мен ми е адски противно и затова реагирах.

Сега за Торбалан. Ами да, плашеха ме с него, ама аз пък не отбирах И като цяло сега май ме е страх от повече неща, отколкот като бях малка. Тогава, например, не се плашех от насекоми и от тъмното...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Пхах... "маминка"... ебати отвратителната думичка за баба, на която й се иска да е вечно млада
    Нищо лично към момичето, което го използва, просто на мен ми е адски противно и затова реагирах.
    Az puk maminka vikam na moita si maika...
    Ina4e si spomniam 4e me pla6eha s Torbalan sledobed a s Baba Iaga ve4er Spriah da viarvam kato stanah na 6-7

Единствения опит,който някой от родителите ми направи
    да ме сплаши беше мама...мда,беше без успех...
    Когато бях на 3-4 и не исках да спя майка ми се облече с
    един черен мееега дълъг кожух и си сложи черна шапка.
    Помъчи се да се направи на кумчо-вълчо
    Естествено аз неволно й дръпнах шапката и оп..мамчеее..
    След това не правеха опити да ме уплашат,просто
    приеха спокойно факта,че няма да спя за обяд...

Walk go home boy...

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Когато не исках да заспивам майка ми почукваше на раклата (която беше до леглото) и казваше, че идвала Мецата и аз веднага заспивах. Ама на около 5 да съм била, когато баща ми ми каза, че тая Меца била измислена и нямало да дойде.
    Btw много забавна темичка! Сега като се сетих чак смешно ми стана на какви простотии съм се връзвала едно време.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Абе доколкото помня мене също ме плашеха с него, ама аз май никога не съм вярвала че го има :P

МмМ мене не са ме плашили с такива неща.. :P ама аз съмс и била много кротичко лапинци /и сега съм от кроткия БЯС / та така...мирно, полсушно, добричко, дребничко, фъфлещо лапинци амъЪъЪ вечи съм немирничко, лошичко, поотраснало, постоянно мърморещо нещо (под нещо се разбира човек) аидииии чао, че сега Турбалан ще дойде и..като види че съм на компа, а не в някое кафенце, ще ме изпапкааа
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne sa me pla6eli s nego i nikoga ne sym vqrvala ,4e go ima

Град
    #mainatown
    Наще не са ме плашели с нищо
    Обичам само един човек и това съм аз.

мен ме е отгледала баба
    но тя ме плашеше с подопби гомна...
    казваше ми че когато неси завия рацете ще дойде караконжула и ще ме изяде...
    аз порастнах и винаги съм си завивал рацете но като станах някаде към 8 е питах точно какво означава и тя ми каза че са пияници който се раскарват по улицата
    викам мале бабо немога повярвам че си ме плашела с тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си