- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Торбалан...
...На колко години бяхте,когато родителите ви плашеха с него и на колко сте били,когато разбрахте,4е не съществува...?...МАма ме плашеше с него,когато бях на...3 или 4...Казваше ми,4е ако не заспя,той ще дойде и ще ме вземе в торбата си...
...Една ве4ер...май бях на 5 или...6 реших да не заспивам и цяла нощ да съм будна,за да видя дали ще дойде...Е,тогава сама разбрах,4е няма такова нещо като Торбалан
![]()
![]()
![]()
Няям спомени да са ме плашели с нещо![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
мене ме плашеха с караконджулаестесвтено правех се че ме е страх
we give it all.
Наще не са ме плашели с нищо мисля
Ти па от къде знаеш?!Първоначално написано от tiesto
![]()
![]()
...Еми след като свърши,реших да напиша темата...
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислех,4е филма ше е по-хубав ама...
... И съм МОМИ4Е!
Първоначално написано от TellMeYourName
мен също
пене пък са ме плашели с торбалан,г-н Шницел/наще го бяха измислили щото мразех шницели,е и сега ги мразя деи ми казваха че ако не слушам в детската(щото аз се бягах оттам и си отивах в нас при тати който работи от по късно сутринта(градината беше срещу нашия вход :P
) ) г-н шницел ще доийде ще ме вземе и ще ме накара да ям шницели
![]()
![]()
спрях да вярвам в тея глупости кат снаха на 5 или 6 не помня точно
![]()
![]()
![]()
xax ami az poneje sam ot moreto i maika mi me plasheshe s morskata maikadaje si bqh izgradila i neiniq obraz..izglejdashe otvratitelno.i edin den sprqh da vqrvam v neq zashtoto osaznah che nqma da mi e dobre na nervite xaxa...a v torbalan ne sam vqrvala nikoga obache vchera gledah nqkav film za nego i bqh potresena.dori se zamislih dali i pod moeto leglo nqma takova neshto..kakto i da e taq misal burzo mi izchezna ot glavata
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Мен също... нито с торбалан, нито с някви вещици...Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
![]()
Сигурно съм била добро детенце
![]()
Много ме плашеха с такива неша , не мама а маминка ми . Един път заради това ми ляха крошум /нз дали се пише така/ В общи линии много ме беше страх до 5-6 годишна възраст . Не мисля че това трябва да е подхода към едно дете
![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Първоначално написано от great_mari
![]()
![]()
Ми аз не помня да са ме плашили с Торбалан...с няк'ви мечки и вълци по едно време,но нямам много ясни спомени.
+1Първоначално написано от Chr!sSie
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
+1Първоначално написано от Chr!sSie
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Пхах... "маминка"... ебати отвратителната думичка за баба, на която й се иска да е вечно млада![]()
Нищо лично към момичето, което го използва, просто на мен ми е адски противно и затова реагирах.
Сега за Торбалан. Ами да, плашеха ме с него, ама аз пък не отбирахИ като цяло сега май ме е страх от повече неща, отколкот като бях малка. Тогава, например, не се плашех от насекоми и от тъмното...
Az puk maminka vikam na moita si maika...Първоначално написано от Blue_Devil{F}
![]()
Ina4e si spomniam 4e me pla6eha s Torbalan sledobed a s Baba Iaga ve4erSpriah da viarvam kato stanah na 6-7
Единствения опит,който някой от родителите ми направи
да ме сплаши беше мама...мда,беше без успех...![]()
Когато бях на 3-4 и не исках да спя майка ми се облече с
един черен мееега дълъг кожух и си сложи черна шапка.
Помъчи се да се направи на кумчо-вълчо![]()
Естествено аз неволно й дръпнах шапката и оп..мамчеее..![]()
След това не правеха опити да ме уплашат,просто
приеха спокойно факта,че няма да спя за обяд...![]()
Walk go home boy...
Когато не исках да заспивам майка ми почукваше на раклата (която беше до леглото) и казваше, че идвала Мецата и аз веднага заспивах. Ама на около 5 да съм била, когато баща ми ми каза, че тая Меца била измислена и нямало да дойде.
Btw много забавна темичка! Сега като се сетих чак смешно ми стана на какви простотии съм се връзвала едно време.![]()
Абе доколкото помня мене също ме плашеха с него, ама аз май никога не съм вярвала че го има :P
МмМ мене не са ме плашили с такива неща.. :P ама аз съмс и била много кротичко лапинци/и сега съм от кроткия БЯС
/ та така...мирно, полсушно, добричко, дребничко, фъфлещо лапинци
амъЪъЪ вечи съм немирничко, лошичко, поотраснало, постоянно мърморещо нещо
(под нещо се разбира човек)
аидииии чао, че сега Турбалан ще дойде и..като види че съм на компа, а не в някое кафенце, ще ме изпапкааа
![]()
![]()
![]()
[[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]
Ne sa me pla6eli s nego i nikoga ne sym vqrvala ,4e go ima![]()
Наще не са ме плашели с нищо![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
мен ме е отгледала баба![]()
но тя ме плашеше с подопби гомна...
казваше ми че когато неси завия рацете ще дойде караконжула и ще ме изяде...
аз порастнах и винаги съм си завивал рацете но като станах някаде към 8 е питах точно какво означава и тя ми каза че са пияници който се раскарват по улицата![]()
викам мале бабо немога повярвам че си ме плашела с тва![]()
![]()