- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Торбалан...
С ни6то не са ме пла6или![]()
ХаххахАХ мен не са ме плашили с такива неща ...![]()
и какво толкова радостно има от това?Първоначално написано от FiRe_LaDy
Аве колкото си спомням и мен не са ме плашилиАма аз сам си се плашех!Кат гледам някой по страшен филм и после цяла вечер страх,майкаааааааааааа!Даж е ми се е случвало да повръщам от страх!BTW темата е мноо яка!
Хаха нямам ник'ви спомени да са ме плашели. Пък и торбалан е пичАко идваше вечер щяхме да развъртим мохабета. И без т'ва трудно заспивам. ( хаха че простотии)...
най-странното е, че не помня дори нашите да са ми казвали, че бебетата идват от щъркела. От малко си знам истината за всичко... освен за Дядо Коледа... ;/ хах
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Родителите ми не са ме плашили с нищо.Не бях от добрите деца напротив често съм вършала пакости.Но и през ум не им е минавало да ме плашат с нещо.
мене не са ме плашели с нищо![]()
никога не са ме плашели с такива глупости![]()
от малък знаех от нашите;че дядо коледа не съществува![]()
Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
Не ама сестра ми(3) я плаша с него и тя веднъж се разрева от страх щото я оставих сама.
Twilight FANPIRE
Мен не са ме плашили с Торбалан,но Торбалан са го плашили с Чък Норис![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Мене много ме плашеха с тоя Торбалан.Особено вечер като не исках да заспивам..Спомням си сигурно бях на 6-7 майка ми ме слага да спа и с баща ми си легнали на дивана с хола и гледат филм и по едно време отивам при тях и майка ми "Ей сега Торбалан ще дойде" и почва да лопа![]()
![]()
Мене с нищо не са ме плашили, с изключение на тва, че ако глътна костичка от динята, ще порасне дърво в корема ми![]()
+1_SilveR_MooN_]Наще не са ме плашели с нищо мисля
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Абе мене пък ме плашеха с Баба ЯгаИ аз си мислех,че Баба Яга и Дядо Торбалан са мъж и жена и ме беше много страх,че ще ме откраднат и завлeкат в накви гори
![]()
Какво да ви кажа,детска работа..Чак към 6-7 годишна разбрах че не съществуват
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Мен с нищо не са ме плашели, но пък незнам защо като по - малка си бях навила, че през ноща докато спя ще дойде някой да ме открадне....детска му работа
"Колкото повече, толкова повече..!"
никога с нищо не са ме плашили![]()
значииии.. те моите ме заплашваха с него когато и аз бях 4 5 годишнаобаче спряха .. и после разбрах че той не съществува чаааак когато брат ми се роди
![]()
![]()
... (бях на 10)
Имало е такива опити,когато съм била на 4-5,но естествено братовчед ми издаде наще отново и след няколко дни разбрах,че не съществува.![]()
плашеха ме като бях на 5,6 щото не можех да заспя, баща ми се показваше на вратата и се правеше че торбалан го дърпа и ще го изяде и аз веднага заспивах![]()
Иначе не помня кога разбрах че не съществува
те наще просто спряха да ме плашат с него.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
до колкото си спомням, не са ме плашили с никакви такива неща...
<N>
и мен са ме плашили с Торбалан![]()
когато бях малка с майка ми спяхме в една стая и тя редовно тропаше по раклата, когато не исках да заспивам.. при което аз веднага се завивах през глава и от страх заспивах за едва-две минути![]()
а баба ми ме беше плашила с някакви гъски![]()
![]()
спомням си, че ми беше казвала, че това са млади момичета, които нощем се скитат из къщите и ако някой ги види му причинявали някакви ужасни неща.. и го превръщали в гъска..
а аз си ги представях като някакви прозрачни гъски, които сякаш се движат по въздуха, а не по земята![]()
![]()
от тях обаче наистина ме беше много страх..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мен не са ме плашили с Торбалан![]()
Мен също, но Баба Яга по едно време идваше в съня ми всеки ден и ме тероризираше...
Първоначално написано от TellMeYourName
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞