- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Торбалан...
Ха мен ме плашеха с баба меца че си търси медеца ми викаха и ако не си го намери мен ще излапа![]()
![]()
Сега плашиме брата на една приятелка с наркомани,полицаи и цигани....Други времена са!
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!
С торбалан май не са ме плашели.
Плашеха ме с баба меца и баба яга.![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
аа аз от него не се плашех,ся плаша сестрата![]()
![]()
мен ме плашеха с баба яга и баба меца до 6 години
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мен ме плашеха с някво малко човече което идвало вечерта в стаята ми за да наблюдава дали спя .. и ако се събудех щяло да ме изяде![]()
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Aз за Торбалан не знаех докато не гледах един филм по БТВ за него![]()
Мен ме плашеха с баба Яга който ми тропаше по вратата (мама)ии с Циганина и Циганката и пак ми тропаха по вратата (мама и дядо )
и ми казаха че трябва да заспя
. А пък баба ме плашеше като се скарам с сестра ми че ще дойде дявола да и се извиня ала бала
![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Мене ме плашеха с Баба Яга и с Торбалан като бях на 3, а пък на 4-5 разбрах, че няма такива измишльотини.![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ми плашели са ме ама не помня на колко съм била,даже не помня на колко разбрах че не е истина![]()
Охоо аз какъв страх имах като малка от ТорбаланТате всяка вечер като ме сложеха да спя, излизаше отвън и тропаше по прозореца и аз милата си мисля, че Торбалан е дошъл да ме вземе
Ама елате да видите как откъртвах на секундата
![]()
Трагедията е пълна...
Ооо и мен ме плашеха с баба Меца![]()
, за Торбалан разбрах по-късно и ми казаха, че е в съседната къща и като видех съседа винаги бягах. Кой знае за ква луда ме е мислил.
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
мен също ме плашиха с Баба Меца или когато виждахме куче на улицата тати казваше, че кучето ще ме изяде![]()
мене май не ме плашехаама сестра ми я плашеха с Торбалан и Баба Меца
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Не са ме плашили май.Току що питах мама "Де да знам" отговори =))
същото ама с торбаланПървоначално написано от Vampirella
Не са ме плашили...
наще не са ама леля ми и баба ми все ме плашеха с баба цуцулана а и си бяха измислили някъв Косматия![]()
и ако не съм си легнала рано щяла да дойде баба цуцулана и да ме отвлече в няква торба *чувал* при лошите деца
ахахахха
и като бях малка си спомням че си представях баба цуцулана като чешмата
![]()
кранчетата й бяха очите а самото тва дето тече водата май й беше носа абе детска му работа
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
2-3и си знаех, че го няма
![]()
Помня как излизах на терасата и почвах да викам " Торбаланеее, ела да ме вземешш "![]()
![]()
![]()
само ма плашеха с баба меца![]()
Всяка сутрин искам да ме целуваш,
всяка вечер само мене да сънуваш.
Те не знаят как да те обичат,
завинаги оставам твоето момиче.
Мен са ме плашили с Торбалан ,но само госпожите в детската![]()
Иначе спряха да ме плашат, когато се преместих от тая детска ,но не беше заради заплахите.. Тоест когато се преместих, бях на 5
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Правили са опити да ме уплашат с него като съм била на 4-5 г.някъде,но не им се получаваше
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!