.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Rihanna

Rihanna

Аз съм момче на 15 години и половина и съм лудо влюбен в Rihanna.Всяка нощ преди да си легна си представям как спуквам путето от секс и как и го вкарвам на дълбоко в сладкото дупенце.На вас случвало ли ви се е да ви минават такива мисли през акъла... Извратен ли съм?!

Голям фен
    amiiii brato da ne te ot4aivam ama nqma te ogree. na tva otgore e i po golqma. nqma ni6to lo6o da si me4tae6 no si jivei jivota! nedei se otplesva po gluposti
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Ami to na men ne mi se e slu4valo moje bi 6toto sum momi4e no imam edin frend koito mi e spodelql ne6to takova ako si v poberteta sum 4uvala 4e pri mom4etata bilo normalno.(vpro4em nqma6e nujda ot podrobnoto upisanie )

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    OMFG По-добре слез на земята.. Големи фантазии,големи мечти и то без смисъл..
    Бтв ако това го наричаш любов... леле мале..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

от какво да си извратен, да не мислиш, че си единственият, който си представя, че прави секс с Риана, с Парис, с Джесика Алба и с всякакви други знаменитости? Нормално е да ти се иска, особено ако още не си си имал гадже и не си имал възможността да правиш секс. Ние жените също си мечтаем за секс с разни сладури от телевизията.
    SMILE FOR ME NOW

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си