- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси бельо
Яяяя дайте малко да разнообразим темичките!
Нека обсъдим секси бельото. Как би трябвало според вас да изглежда то? Кога е най-подходящо да бъде носено, да чакаме специален момент или няма нищо лошо в това да направим секси изненада на любимия човек?![]()
Аз си умирам за качествено бельо. Бельо, което само говори. А когато е облечено върху едно тяло придобива още по-дълбок смисъл.
Едно парче плат, а .. пф, абе, не мога да го опиша.
Ох, сега ме мързи да диря повече картинки.
Comet
Leilieve
Lormar
Sielei
Това са моите фаворити. Доволна съм от качеството.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ще се радвам, ако и момчетата се включат.![]()
някой може ли да ми каже как да слагам снимките директно, без линкове
SMILE FOR ME NOW
mm za men The Best si e klasi4eskoto 4erno seksi belio..s prajki ili ga6ti s mn niska taliq razbira se![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
tretiq model e ybiistven(4erniq).mnogo se kefq to4no na takiva modeli 4rno belio kudeto sytiena subira gurdite mmmmmПървоначално написано от bungle
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
to si4ki se kefim na takiva , ama ... zaisi s kakayv biust "разполага6"Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Разбира се, че ще се включим това ми е 1вата тема в този форумПървоначално написано от bungle
.Мен лично много ми харесва приятелката ми да си облича "секси бельо" много ме възбужда
.Някакси не ми е интересна голата жена отколкото разсаблечената в смисал леко облечена.
М да съгласен съм с тва за бельото да говори само за жената.
Иначе аз предпочитам да правя секс с момичето докато тя просто си е отдръпнала прашката от катеричкатаили просто когато е на задна да е с полу свалено бельо
Малии до кви теми ме докарахте да ви споделям тука за живота си![]()
ami razpolagam s dosta golqm bust doly gore kato na akrtinkata(malko po golqm e i zatva nqma nujda da si gi subiram)Първоначално написано от miss california
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Eto ti mnenie na mom4e 6to iska6 ... :P
Padam si po izriazanite boxerki mnoo mi haresvat pak a ako momi4eto si ima i sledko dupe prosto togava ve4e rabotata stava edin patama...kakto e kazal 4oveka na edin krasiv 4ovek vsi4ko mu otiva i az sam na tva mnenie a za cvyat klonia pove4e kam 4erveno ni6to 4e sam levskar
![]()
Дааа, готино е.
Еее и моят приятел си умира за изрязани боксерки.![]()
хихих в повечето случеи много много момчетата не гледат с какво си облечена отдолу,те просто го махат :P А иначе по темата ....определено най- яко е черното бельо ...Аз нося боксерки предимно и мисля ,че вече са много по sexy от прашките,а пък и съчетани с някое яко сутиенче ...аууу супер
Примерно нещо такова![]()
http://www.5-avenue.com/console/esho...pid=25&iid=101
За мен най-секси е най-първият модел. Ако беше и черно с червено, щеше да е перфектно. Обичам по-изрязаните, но с разни джуфки.Не че и изчистените не са секси, ама...
mi tui e super mucunkaПървоначално написано от MaRiNkA_16
az malko po-skromno go davam , daje baq po-skromno
ama kako da napraim , inache i az haresvam takiva 4a6ki , koito mi izvqivat nedotolkova pi6tnite formi
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
http://www.picvalley.net/u/136/33905_298.JPG
Това май е най-секси сутиенът, който имам.![]()
Нещо пак ме избива на разврат..
Хм, де да знам но не държа на марковото бельо. Първо на първо, че точно "марковото" дето имам първо се разбридва, второ 1 сутиен повече от 2-3 седмици не мога да нося, 3-то не съм милионерка. не държа на марката на бельо, дрехи, обувки-държа бельото ми да е най-вече удобно и чисто.............
Иначе моя мъж мрази бежово и бяло, а всякакви панделки и дантелки го стимулират повече!
определено бельото има значение-особено след като измине известно време от връзката-каквото и да е обаче аз се чувствам супер комфортно в по сладко бельо-розово или каквито и да е пастелни цветове,а съм сигурна обаче че всички мъже се кефят на изцяло секси бельото и на по-сексапилната визия.А и много ме е яд,че в бг не продават моделите на виктория сикрет,а акотрябва да си ги поръчам по нет-а-първо ще са много скъпи и второ-ще пристигнат след мноого време![]()
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you