.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    TAM KADETO OBI4AM

коледно настроение?

ne6to mi e stanaalo mn veselo kato se setq 4e nablijavat praznici :P obi4am tova vreme ot godinata! pri vas kakvo e polojenieto? pri men koledniqt duh go ima..... vapreki 4e ne e izraze4n v takava forma kato predi 5 g naprimer no vse pak.... a i q kajete kvi podaruci o4akvate... i kakvi 6te podarite?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    tova me nakara da se po4ustvam kato v deckaa gradina mn qko mai tova e smisala na praznika... da se vurne deckoto v nas za mig ( dori i da sme deca, zn te kakvo imam v predvid )

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Мда и аз много обичам коледа даже вече почнах малко да окрасявам :P .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az o6te ne sam... ama prosto... taka se 4ustvam....

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

аз се сдухвам пък...

Много обичам коледа, защото покрай коледа ми е и рождения ден и подаръци мнооого Аз сега докато ходя на училище си тананикам Jingle Bells, Last Christmas или All I want for Christmas is you Днеска цяял ден слушах All I want for Christmas is you Обожавам коледа. А за подаръче - очаквам ново GSM-че. Дано да не остана само с очакванията

Мега фен
    Град
    София
    Таэи ,както и миналата година при мен Коледното настроение отсъства .Преди години,когато бях малка имаше голяяяма тръпка.Очаквах коледа с огромно нетърпение,слагах играчки по елхата,чудех се какъв ли ми е подърка...абе бях в голяма еуфория.Но сега не е така.Нито очаквам праэника,нито пък искам каквито и да било подърци.Эвучи тъпо,ама е така.Не се нуждая от нищо и нищо материално не би ме эарадвало.Имам си само едно нещо което искам,една мечта ,така да се иэраэя Ако това стане (но няма ),ще съм най на йнай-щастливия човек и всички други дрънкулки,дрешки,техники и т.н просто ще бледнеят.Та така.Това е положението.Но пък имам желание да подарявам подъръци..поне Тепърва ще ги иэмислям.Може би ще ги купя от Щатите,эащото там ще карам Коледните и Новогодишните праэници.
    Ае
    [size=7][b][u]fosse cos

Нямам коледно настроение все още ,но се надявам скоро да дойде.
    Е като малка повече се вълнувах,но това е нормално.э аподърци...ми нищо не искам,освен малко почивка
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Все още си чакам Коледното настроение ... но засега не се очаква да дойде скоро!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

при мене дойде коледното наастроение преди 1-2 ден ама сега ми го развалиха наще ми казаха да не очаквам подарък за коледа от тях щто септември ми били купили телефон за 600 лв верно ся се радвам на яко телефонче ама тряяше ли по тоя начин да ми го кажат че няма да получа др подарък поне за сметка на тва ще намажа много подаръци от баба ми :P
    бтв на 13 съм ама си чакам още всяка готина коледните подаръчета.

Очаквам много подаръци понеже наще са си втълпили от както съм се родила че имам имен ден От мама и тати ще получа телефонче , а от другите баби , дядо , кака,лели парички . Миналата година събрах 500 лева и опустоших магазините
    Харесала съм на моето пиле блузка Кенвело
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

При мен няма коледно настроение. Май няма и да има, защото не очаквам кой-знае какъв подарък.

За мен духа на Коледа го има, когато има подаръци и когато съм с приятелите ми. И да, материалистка съм! Не виждам нищо лошо в това да държа на материалните неща.

При мен коледното настроение отсъства вече 3-та година... Ама сега се надявам да не ме разочароват поне с обещания подарък, че да ми е поне малко кеф покрай празниците... Чакам си билета за София и 100-150 лв джобни за там... Стискайте ми палци... може и бузки Вие си решавате...

Раничко е още да изпадам в коледно настроение..
    Реално погледнато аз започвам да изкрейзвам като дойде време..
    Някъде към 12-13-15 започвам да чувствам коледната атмосфера..
    Мисля само за елхи,сладки,цветни лампички и така..
    Обичам този празник,прекрасен е.

Walk go home boy...

Голям фен
    Само аз ли съм смотлата,дето реве на рожденния си ден,на Коледа и на връх Нова Година?
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Аааа,обожавам Коледа!!!Особено тази година всеки ден повтарям на нашите (и не само на тях),че искам да е Коледа!...
    Не му пука за подаръците,просто искам да е Коледа...
    От няколко години не съм намирала нищо интересно в празника,но вече определено разбрах,че много,много го обичаамм....
    Искам да е Коледа!!!
    Let the beats control your soul...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Коледно настроение все още нямам... надявам се след 1-2 седмици да е Сега не спирам да мисля за това какво да подаря на моето мече. И ми е много много трудно, защото вече съм му подарявала куп неща, а не искам да се повтарям Обожавам Коледааа
    >>> House Music <<<

И аз обожавам Коледа ама страшно много. Много се изкефих като майка ми каза че или в неделя или началото на следващата седмица ще почнем с окрасяването. Ох супер нямам търпение да стане Коледа и то не заради подаръците защото в момената поне според мен си имам всичко материално което ми трябва. Нещата които в момента искам не са материални. Ох леле нямам търпение.

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    Лелее,по-хубав празник няма!!! Умирам от щастие,направо КОЛЕДНОТО настроение ее !!!Хварчат искри от мене почнах и да украсявам ,обаче елхата ми викат че е рано Ама след най-много две седмици и нея почвам.Просто на Коледа се чувствам перфектно!!! Пък и очаквам най-хубавия си подарък!!!

Град
    Pays de la Loire
    Дойде ли Декември, започвам с коледната украса вкъщи... Не знам, майка ми се чуди, че се радвам като малко дете, ама аз...аз съм си дете Сега си се радвам на елхата

Град
    Под масата
    Ами при мене коледното настроение го няма (к'во коледно настроение като живееш сам и няма никой у вас освен теб) обаче приятелката ми е откачила и ще откача още :Р и аз и се кефя може би това е моето коледно настроение за подарък очаквам кола,а подаръка който ще направя е .. кола а за подарък на другите още е рано да мисля
    dance

Град
    Под масата
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    при мене дойде коледното наастроение преди 1-2 ден ама сега ми го развалиха наще ми казаха да не очаквам подарък за коледа от тях щто септември ми били купили телефон за 600 лв верно ся се радвам на яко телефонче ама тряяше ли по тоя начин да ми го кажат че няма да получа др подарък поне за сметка на тва ще намажа много подаръци от баба ми :P
    Moже би само се базикат,че няма да ти направят подарък,за да могат да те зарадват повече когато го видиш под елхата Баща ми винаги така правеше и то не само по коледа,а когато ми подаряваше нещо по какъвто и да било повод
    dance

Цитирай Първоначално написано от Jus7m3
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Moже би само се базикат,че няма да ти направят подарък,за да могат да те зарадват повече когато го видиш под елхата Баща ми винаги така правеше и то не само по коледа,а когато ми подаряваше нещо по какъвто и да било повод
    да и аз така мисля
    все пак е Коледа и не може поне нещо мъничко да не ти подарят
    Аз съм полудяла още от началото на ноември
    нямам търпение защото по Коледа с моята фр ще ходим да си пазаруваме дрешки и такива простотийки после подаръците и 2 сед след Коледа имам рожден ден

ОоОоОо Разбира се,вече го има и не от сега,още от миналия месец си направих план на коледната украса на цялата къща И аз много обичам Коледа,само аз останах от моя си клас,която я обича и я чакам с нетърпение За подаръци не съм мислила,много исках да купя на цялото семейство по нещо коледно,но сме много и няма как да събера парите до Коледа А иначе аз моите подаръци си ги знам почти всичките ,но са тайна :P /за сега/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си