.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Само аз ли съм смотлата,дето реве на рожденния си ден,на Коледа и на връх Нова Година?
    ами май си само ти!
    А за коледното настроение-при мен ве4е дойде,укрсих даже цялата къща,......Убожавам Коледа!

Охххх тая стая.....още не знам как да я украся
    искам да не е както преди

Ами, искам да стане 25ти, да има сняг и да прекарам целия ден в разходки по центъра с една фр... това правим всяка година Овършаваме магазините, говорим си, взимаме си от онези голеееми близалки и е супер...
    Иначе вече имам Коледен дух, аз го имам още от края на Октомври
    Ще се взимат яко подаръци... винаги взимам на всички близки
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anonimna^ood
    За мен духа на Коледа го има, когато има подаръци и когато съм с приятелите ми. И да, материалистка съм! Не виждам нищо лошо в това да държа на материалните неща.
    Съжелявам те! Но то си е от възрастта и от възпитанието.
    N2O

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Все още не ме е обзело коледното настроение, но мисля, че след седмица най-много ще съм в еуфория.. Но за разлика от мен, мама вече я е обзело коледното настроение. Вчера щъкаше из нас да украсява из стаите..
    You are broken, I can fix you...

Вече ме е обзело отвсякъде коледното настроение!Вкъщи съм наслагала лампички на всякъде.Постояно си мисля за подаръка ,който ще получа и за веселото настроение и купона. :P нямам търпение да дойде ваканцията,но преди това ще трябва да си изтърпя малко препядствия...

Супер фен Аватара на gabi_94
    мноооо обичам Коледа и Нова година!!!
    Любимите ми празници са! И аз се чувствам щастлива, весело ми е, забравям лошите мисли и право напред! Надявам се по-бързо да дойдат празниците че иначе умирам от нетърпение!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

мдааа
    обичам много Коледа,но не заради подаръците,а заради самия коледен дух...заради цялата тази еуфория около празника,светлините,радост та...

Град
    при мама
    Коледното настроение го има,но се скапва когато си помисля с кого ще ''празнувам''
    ;]

Град
    #mainatown
    Ту има,ту няма
    Обичам само един човек и това съм аз.

Queen_Victorya, не си само ти...Е аз не рева но се сдухвам.Не обичам празниците...

az pak da v kaja do nqkade 4etoh tova koeto ste napisali i nemojah da vi razbera.
    I poneje taka nare4eniq forum e vseki da kaje kakvo misli i az taka 6te napravq.
    Za men praznici nqma nqmam nikakvo koledo nastroenie ot mn vreme na sam nemoga da mislq za prazici napravo nz kak nqkoi moje da misli za praznici.
    Ei hora q se ogledaite olko sebe si we vseki si ima pone edni problem koito da ne mu dava mira i da i koito ne go ostavq da misli svobodo za pretstoq6tite praznici no nikoi ne iska da si go preznai nali az pak imam ne samo edin problem i nemoga da mislq z praznici i napravo nz kak 6te gi posre6tam tezi praznici ama kakto i da e nqma da bqgam ot otgovornost i 6te se naloji da gi posre6tna 6te se nalpjki da sam vesel i 6tasliv pret vsi4kite si priqteli i da si mislq 4e vs4i4ko e naret makar da nee taka.
    PRIQTNO PRAZNUVANUVANE NA VSI4KI I PRIQTNO ISKARVANE NA PRAZNICITE OT MEN

обичам коледа и нова година ама....се пак празниците са за да се освоботиш от вс притеснение..да се отпУснеш..и да си изкараш весело...
    Shh be quiet, you might piss somebody off Like me motherf**ker, you've been at it for too long While you feed off others insecurities You stand in front of me and bite the hand that feeds

При мен коледния дух дойде в Понеделник вече сме украсили апартамента ни прелица на Елха навсякъде сме украсили.Мама и тате и дойдаха от Германия и всичко е повече от прекрасно елхата ни е отропана с играцки има лампицки по прозорците.Разни венцета и панделки по стените и пердета.Купехме една специална коледна покривка много е сладко въобще камината гори над нея има две чорапчета всичко е толкова приятно цялята тази суматоха прави очакването още по прекрасна.Днес ще правим тест в Понеделник класно в Сряда ни връщат контролните по История но нищо не би помрацило празника ми.Просто как ще издържа още 1 седмица не ми е ясно ще полудея.Постоянно слушам Коледни песнички гледам Коледни филмчета.Всичко е прекрасно .Тази година си пожелах от Дядо Коледа MP3 и едно поло без ръкави да се надяваме че съм била достатачно добра че да ги получа няма знацение дали ще е едното или другото.За съжаление имам една единствена баба и от нея очаквам пари смисъл знам какво ще ми подари .От вуйните и вуйчовците ми дрехи козметика от фр.плъошковци същност незнам няма знацение.Иначе много обичам да подарявам подаръци вече съм накупила няколко в Сряда ще ходя за последните.Подарявам суверин и разни глупости макарче съм купила на мама златна гривна а за тате още мисля трябва да разпитам какво харесва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си