.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    На мен ми дойде на 12 години в края..
    Ако не ти дойде до 16 години - гинеколог.
    Сега не трябва да се притесняваш все още.
    Всеки организъм се развива различно.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    На мен ми дойде точно на един концерт Странното беше, че при мен пък дойде много рано - на 10-11.От целия си клас, аз се развивах най-бързо и имах най-големите гърди в класа, ся като гледам ей такива теми за "На (еди си колко съм) и още нямам гърди" и все им се чудя, за мен не беше много приятно, момчетата постоянно ми се подиграваха и викаха даже, че съм имала по-големи от на майка им (Ебаси и малките тря'а да има тази), имаше и едно момиче, което и то не спираше да ми се подиграва, но така постепенно и останалите в класа ми се развиха и спяха да ми се подиграват, но според момчетата, аз водя момичетата за най-големи гърди в класа и все още не ми е много приятно, все ходех с дълги ръкави и суичъри, само за да се закривам.Все още им се чудя, защо всички искат да има големи, но какво да се прави, поне се радвам, че няма да е нужно да си слагам силикон, а ще съм си напълно естественна .. А отностно твоя проблем, не се притеснявай!Ще ти дойде все някога, но до 16-17 не ти ли дойде, по-добре се консултирай с гинеколог!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си