.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Няма любов от пръв поглед, има само привличане, харесване, сляпо увлечение... Истинската любов идва след време, след като двамата партньори вече се познават добре и въпреки всички недостатъци се обичат такива, каквито са.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

hottie
    Guest
    Има любов от пръв поглед и на мен ми се случи Правя разлика между увлечение и любов от пръв поглед, тъй като съм изпитала и двете. За това съм категорична в отговора си и никой не може да ми докаже обратното !

Супер фен
    Има, има!
    nicolepcd

Град
    Сахара
    ако няма любов от пръв поглед, ше мина пак
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    100 % ima,ne govorq za ednoto seksualno privli4ane ili simpatiq...a istinska izgarq6ta lubov.Govorq ot li4en opit,za6toto za parvi pat vidqh sapruga si v edin ofis,no ne se zapoznahme i vednaga iztrupnah i go pojelah-ne za sex a toi da bude 4oveka do men tova be6e za 4asti ot sekundata,sled tova sled 2-3 meseca go vidqh v edna diskoteka i se zapoznahme...o6te v momenta v koito vlqzoh i go vidqh tam na bara znaeh 4e iskam da sum s nego zavinagi!!!! taka 4e ima!

има... но в повечето случаи не завършва добре... аа как да го почувстваш!? Ти нещо еб*ваш ли се с нас сеедно питаш какво е любов Пре секи е различно :P :P :P

Хмм по-скоро-да.Защото любовта е едно безпрекословно чувство,което няма нужда от други условности,като време,опознаване,разсъждав ане...Чиста химия-или я има,или я няма,или се случва или не.Та нали това е причината поради която при една последваща връзка сме склонни да се примирим с недостатъците които с времето откриваме у партньора ни,да преодолеем проблемите,които съпътстват всяка връзка,да простим всичко,само и само да запазим онова сладко чувство,което сме изпитали,когато сме го/я погледнали за първи път и което гори у нас при всеки следващ поглед.

Цитирай Първоначално написано от aSaCi
    Хмм по-скоро-да.Защото любовта е едно безпрекословно чувство,което няма нужда от други условности,като време,опознаване,разсъждав ане...Чиста химия-или я има,или я няма,или се случва или не.Та нали това е причината поради която при една последваща връзка сме склонни да се примирим с недостатъците които с времето откриваме у партньора ни,да преодолеем проблемите,които съпътстват всяка връзка,да простим всичко,само и само да запазим онова сладко чувство,което сме изпитали,когато сме го/я погледнали за първи път и което гори у нас при всеки следващ поглед.

ЕХааАаа правилно казано

Град
    В най-страшните ти кошмари
    Тая тема е дъвкана милиони пъти.Няма мн ясно не може да видиш някои на улицата и да кажеш "Да това е момчето за мен,това е момчето на живота ми" дрън-дрън глупости.Любовта идва с времето и си отива с времето...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Devil*_F*
    Тая тема е дъвкана милиони пъти.Няма мн ясно не може да видиш някои на улицата и да кажеш "Да това е момчето за мен,това е момчето на живота ми" дрън-дрън глупости.Любовта идва с времето и си отива с времето...
    Мяй някой е дълбоко наранен

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    est 4e ima!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си