.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Нямам гърди:( Над 14 съм...

Znam 4e ima mnogo temi kato tazi no vsi4ki koito se oplakvat sa na po 13-14 godini i spored men za tqh e normalno vse oshte da nqmat gurdi. Problema e 4e az sum na 17 ... i ne kazvam 4e sa mi malki i iskam po-golemi, a 4e po4ti nqmam... kato se zagledam nqkoi momi4eta v 5klas imat po-golemi ot moite. Ujasno e!! Nqkak si gubq samo4uvstvie vupreki 4e ostanalata 4ast ot tqloto mi e perfectna(kolkoto i neskromno da zvu4i - taka e) lipsata na biust mi pre4i mnogo i ne znam kakvo da pravq

Редактирано от ^npocTo^а3^f^
    7 точка от правилника!

Mda tva da ti e problema nqma gurdi e az imam tejut neodobno e i e gadno ponqkoga(ne 4e se oplakvam) opitvam se da ti kaja 4e ne tova e nai-vajnoto gurdite ne sa kriterii za ni6to.Tui 4e spoks a ako tolko ti e tersene vmesto kola ili apartament za 18 den den iskai silikon

ми има няколко решения 1-я е силикон както казаха хората по-на горе,
    има там секви помпи и кремчета които ги рекламират ...
    иначе за големината на бюста ти, не се притеснявай,за мен лично бюста не ми пука колко е голям(освен прекалено големите ненавиждам ги...)
    Rammstein 4ever

e mersi no silikon nqma da si sloja znam 4e ne trqbva da mi puka tolkova mn za tova , no ne moga. osobeno kato e lqto i otida na more naprimer....nqkak si ne se 4uvstvam osobeno dobre po banski

Един бански с подплънки на гърдите, дори и малки, много помага.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Знам, че не е съвет, но ще ти го кажа, защото знам, че така малко или много ще ти олекне... не си единствена... аз съм същата...
    16 годишно момиче без цици...

Свикнах вече, не ми прави впечатление.
    Може би, защото близките ми приятели, аи просто познати не се бъзикат с тва.
    Може да го направят, но аз приемам базиците им, защото знам, че ме обичат такава...
    Колкото и да се тревожиш, нищо няма да промениш... не обръщай внимание на детайлите и най-важното... ХАРЕСВАЙ СЕ ТАКАВА, КАКВАТО ССИ И... БЪДИ ЩАСТЛИВА

10x na Manic_Panic! az znam 4e ne sum edinstvenata estestveno i za radost i moite priqteli ne mi se podigravat...ako go praveha nqmashe da sa mi priqteli vse pak :P opitvam se da svikna s tova za6toto znam 4e ni6to ne moga da napravq, no vse pak mi e gadno

Град
    Behind You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от forever_yours
    10x na Manic_Panic! az znam 4e ne sum edinstvenata estestveno i za radost i moite priqteli ne mi se podigravat...ako go praveha nqmashe da sa mi priqteli vse pak :P opitvam se da svikna s tova za6toto znam 4e ni6to ne moga da napravq, no vse pak mi e gadno
    Въпрос на лична нагласа...
    Като се притесняваш и ще дам примера за морето... и си мислиш "Сега как да се съблека, като ме видят, че съм плоска кой знае какво ще си кажат за мен?!"...
    Верно... като погледнат и ако няма нещо достатъчно сочно за мъжките очи... те не тръгват да разсъждават гледай я тая пък нещо е дефектна, ами проследяват с поглед нечий друг балкон
    Това в много случаи може да е неприятно... предстяваш ли си някуф космат чичко да те зяпа в деколтето... то ще е толкова гнусно, пък и ти ще го виждаш как се наслаждава...
    Сега си представи как някой малад батко деликатно ти поглежда дупето... все пак нямаш очи на гърба, но знаеш, че някой тайно ти се възхищава...
    Гърдите на фона на всяка друга част е тялото са тоооолкова незначителни...
    ЦИЦИ БОЛ... НО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩО ТЯЛО КАТО ЦЯЛО НЕ Е НАВСЯКЪДЕ!

hahahaah ee ti me radvash maksimalno prava si - pone si4ko drugo osven gurdite si mi e nared :P

Град
    Behind You... BOO o_O
    Готова да помогна винаги

за съжаление нищо не можеш да направиш-да силикон, но пък ти не би си сложила нали?Просто приеми, че имаш малки гърди. Приеми ги, защото все пак нямаш друг избор.

i az sam t

Ne obrashtai vnimanie ,i se radvai se che ne te podigravat mnogo .Az sam v sashtoto polojenie ,e az sam na 12 obache na moqta vazrast mnogo veche imat cici , a men me i podigravat malko ne moga da izdrajam ponqkoga
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Град
    shumen

Re: i az sam t

Цитирай Първоначално написано от lady_forever
    Ne obrashtai vnimanie ,i se radvai se che ne te podigravat mnogo .Az sam v sashtoto polojenie ,e az sam na 12 obache na moqta vazrast mnogo veche imat cici , a men me i podigravat malko ne moga da izdrajam ponqkoga
    mne ne ne ne... absyrd da mi kaje6 4e se pritesnqva6 na 12 q sa skrii malko... 4e ti ima6 o6te mn hlqb da izqde6 ve.... apak za avtorkata na temata kakto kazaha predi tva - cici bol, ama ostanalata 4ast ot tqloto ne sa tolkova raprostraneni perfectnite izvivki ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Re: i az sam t

Цитирай Първоначално написано от lady_forever

Не им обръщай внимание Сега ще кажеш, че е лесно да го кажа, но аз ще ти кажа, че и на мене са ми се подигравали в 4-ти и 5-ти клас Викаха ми, че съм плоска като дъска, в началото естествено ми беше гадно, ама след това си вървях с гордо вдигната глава и не ме интересуваше Казвах си "Аз съм си такава-хубава съм" Помага. Просто си казвай "Те са прости" или им викай, ако момчетата ти се подиграват, "Аз нямам гърди, пък вие нямате пишки" В 5-ти клас го бях казала на момчетата от моя клас и спряха да ме бъзикат Просто върви с гордо вдигната глава и без да ти пука (това се отнася и за авторката)

Не стига че останалат част от тялото ти е ъъ перфектна,както ти сама казваш,ами и големи гърди искаш.Да си видяла някой да има и двете?

Някои имат,други-не
    Явно си от втория тип

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Някои имат,други-не
    Явно си от втория тип
    Da e verno li? ne bqh zabelqzala

аз съм на 14 и съшо съм като тебе пък имамцикъл ама мислите ли,че има надежда да ми пораснат?

Град
    Добрич :o)
    Абе успокойте са,всичко ще ви порасне,търпение !

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Не стига че останалат част от тялото ти е ъъ перфектна,както ти сама казваш,ами и големи гърди искаш.Да си видяла някой да има и двете?
    Az i vse pak tova izob6to ne e vajno, spored men pone tova kakvi merki ima6 nqma da napravi jivota ti po-dob1r nito po-lo6, priemi se takava, kakvato si
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    даам,аз съм почти на 16 и са ми малки,и не са в правилната форма така да се каже абе мани сега ще съм 10 клас и с всяка следваща година зайките изгледжат по-големи от мен и са по-надарени...расли в Чернобил но и не им завиждам на тия много надарените като "Планетките", като остареят както викаше един приятел, ще ги премятат през рамо и ще ги удрят долу през краката

виж това не е проблем сложи си подплънки и готово а и щом другото ти е наред..
    Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)

Град
    In Your Memories
    Малееееееее, я са стегни.

Ние мъжете сме генетично цицомани. Ама има и такива дето не са, споко шъ намериш и таква. Не са притеснявай, ако тялото ти е перфектно, шса опрайш някак си. Я не съм цицоман и не ми дреме особенно за гърдите на жената, стига да не са млекоцентрали :С

Абе като цяло тряя са радваш, я виждам по центъра на варна толкова много катили, че се отказах да ходя та

Бтв, чувал съм че бозата помага при растежа на гърдите, ама требва се наливаш яко. Направи го както правихме с един приятели. поръчахме шокчета текила и те заредени по целия бар и са редуваме. И те така.
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    толко рано да се подлагаш на операции за мен не е редно по дубре потърси някакви крепове или лосиони ддз за уголемяване мисля че имаше на ейвън някф..

аз мисля 4е големите г1рди не са критерии за женската красота.ако моми4ето е хубаво няма зна4ение дали има малки или големи г1рди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си